Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Neglelakfjerner

11 Vare

Moderne neglelakfjerner – blid og skånsom

Hvis neglelakken begynder at skalle af, eller hvis du trænger til en ny stil eller farve, så er der tid til skånende at fjerne neglelakken. Før i tiden var neglelakfjernere ofte ret aggressive og hårde mod neglene, men i dag kan man bruge dem uden problemer. Mange forskellige mærker tilbyder blide neglelakfjernere uden acetone. Men selv hvis du vælger produkter med acetone, så behøver du ved lejlighedsvis brug og en righoldig neglepleje ikke at frygte, at neglene tørrer ud eller revner.

Rigtig brug af neglelakfjerner

Nedenfor finder du et par tips til let at fjerne neglelak på hænderne og fødderne:

  • Især når du er på farten eller på ferie, er servietter med neglelakfjerner yderst velegnede. De indeholder allerede neglelakfjerner og tørrer let lakken af.
  • Til flydende neglelak er fnugfri servietter eller vatrondeller perfekte. Neglelakfjerneren påføres direkte herpå.
  • Med en serviet eller en rondel dupper du neglelakfjerneren på neglene, og lader den helst virke et øjeblik.
  • Nu er det let at fjerne neglelakken ved at tørre neglen af nedefra og ud i spidsen.

Neglelakfjernere i god kvalitet indeholder allerede et plejeelement. Hvis du ønsker det, kan du creme neglene ind med en plejende creme til hud og negle eller bruge en speciel negleplejeolie.

Et lille uheld under lakeriingen – det ordner neglelakfjerner i blyantsform

Det kender vi vist alle: Det skal gå hurtigt, og pludselig er neglelakken ikke kun på neglene, men uheldigvis også på huden på fingrene eller tæerne. Men bare rolig: Det er ikke nødvendigt at fjerne alt lakken og starte forfra. Praktiske rettestifte fyldt med neglelakfjerner retter straks små og store uheld. Spidsen er fyldt med neglelakfjerner, på samme måde som en tusch med farve. Og de er også lige så lette at bruge. En Neglelak-korrekturstift er optimal som supplement til almindelig neglelakfjerner. Alle, der ikke har haft held med at lakere negle helt perfekt, få god støtte her. Så kan stråle med velplejede negle på hænder og fødder.

Neglelakfjerner fra parfumdreams

Opdag det store sortiment af neglelakfjernere hos parfumdreams. Her finder alle den passende metode at fjerne lak og samtidig pleje neglene med. Det store udvalg af moderne produkter er kendetegnet ved, at de er milde og også velegnede til hyppig brug. På den måde kan du altid tilpasse din neglelak til dit personlige outfit og ændre den efter dit humør. Hurtigt, ukompliceret og fejlfrit!

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube