Bestseller

NARS

41
5/5 baseret på alle bedømmelser

Nars – førsteklasses makeup direkte fra proffen

Da makeup-artisten François Nars grundlægede sit eget mærke i 1994 fokuserede han på et mål: Med NARS Cosmetics ville han grundlægge en virksomhed, som producer førsteklasses kosmetik, som holder længe. Han startede med tolv læbestifter, som blev en del af sortimentet hos det berømte stormagasin Barneys i New York. Den første kosmetikserie fra NARS ramte som et lyn og erobrede praktisk talt fra den ene dag til den anden talrige kunders hjerter. Siden da har mærket etableret sig med succes på verdensmarkedet og har lanceret forskellige produktlinjer.

Førsteklasses kosmetik fra NARS, som ikke lader noget tilbage at ønske

Desuden tilbyder NARS læbestifter i forskellige farver. Udvalget har udviklet sig fordelagtigt og er blevet udvidet med foundations, neglelakker, blushere, bronzere og meget mere. I dag kan man ikke forstille sig kosmetikbranchen uden mærket. I den forbindelse er især logoet iøjefaldende. I modsætning til mange andre skriftlogoer er betegnelsen NARS skrevet med smalle bogstaver, som går over i hinanden. Et umiskendelig statement, som står for individualitet, stilsikkerhed og eksklusivitet.

  • NARS-primer: NARS har alt, som er vigtigt til en fremragende makeup. Primeren, som forbereder ansigtet til foundationen, kommer først. Mærket satser i den forbindelse på nærende og fugtgivende indholdsstoffer for at skabe en fordelagtig base.
  • NARS Foundation: Derefter kommer foundationen, som giver teinten glød, i spil. NARS tilbyder forskellige produkter, som adskiller sig i farver og formler. Udover Light Reflecting og Sheer Glow Foundations er der også Natural Radiant Longwear-versioner til at dække forskellige behov. Med NARS-concealer og NARS 10 Concealer Brush lykkedes det desuden målrettet at skjule små ujævnheder og rødme.
  • NARS-blush og bronzer: Med en blush og bronzer er det muligt at fremhæve forskellige områder af ansigt på en smart måde. Også i den forbindelse tilbyder kosmetikvirksomheden nogle produkter, som går fra powder- til liquid-varianter. Enhver stil kan omsættes på en fordelagtig måde, når den holdes inden for forskellige farver.
  • NARS Øjne: Med NARS-produkterne til øjnene lykkedes det at få perfekte øjenvipper. Særlige artikler til øjenbrynene gør øjenskygger, mascara og eyelinere selskab for at skabe spændende øjeblikke.
  • NARS Læber: Der er masser af læbeprodukter fra NARS. Udover læbestifter fås lipgloss samt liplinere til at sminke den perfekte kyssemund. Også i denne sammenhæng giver NARS os et varieret farveudvalg for at kunne tilbyde lette nudenuancer samt intensive nuancer.

NARS-makeuppens produktverden adskiller sig især med særlige farver og usædvanlig dækkeevne fra andre mærker. Desuden holder kosmetiklinjerne næsten hele dagen. Således er det ikke blot muligt at se fantastisk ud på kontoret om dagen eller træningen, men også at iscenesætte et perfekt look i biografen om aftenen, eller på diskoteket eller når du danser.

Skab spændende looks med NARS, som er gode for huden

Mange makeup-mærker satser på farver med masser af pigment eller gode indholdsstoffer. NARS vil ikke være en lus mellem to negle og kombinerer begge fortin med hinanden. Med førsteklasses primere holder makeuppen selv på tør hud perfekt. Olieholdig hud kan derimod udlignes perfekt med pudderagtige produkter.

Samtidig bruger den succesfulde virksomhed antioxidanter, vitaminer, solfaktorer, hyaluronsyre eller frugtekstrakter for at skabe en fløjlsblød makeup-finish. Således opstår luksuriøse looks, som ser fascinerende smukke ud og plejer huden.

Bestil NARS nu - nemt og bekvemt på parfumdreams

Uanset om det er til hverdag eller til daten om aftenen: NARS er egnet til hverdagsbrug og har et afbalanceret kosmetiksortiment. På parfumdreams er et udsøgt udvalg af forskellige NARS-produkter tilgængeligt for at imødekomme forskellige behov. Udnyt internettets muligheder til at købe NARS online med få musekliks. Således kan der udvikles forskellige looks, som ser tidløse, spændende eller stilige ud.