VITAL PERFECTION BENEFIANCE ULTIMATE BIO PERFORMANCE
SUN CARE SHISEIDO MEN GINZA MAKEUP

SHISEIDO

2565
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

SHISEIDO – japansk kosmetik, der åbenbarer din indre og ydre skønhed

SHISEIDO er et japansk mærke, der allerede siden 1872 har været med til at tegne fremskridtet i kosmetikbranchen. Dengang åbnede apotekeren Arinobu Fukuhara i Ginza-kvarteret i Tokyo det første apotek i vestlig stil. Her lagde han grundstenen til et af verdens ældste kosmetikvirksomheder. Luksusmærket kombinerer videnskabelig innovation med traditionel asiatisk visdom, og mange af produkterne har ændret skønhedsbranchen radikalt. Mærket tilbyder ikke kun usædvanlige Shiseido-dufte, men også udsøgte hudpleje- og solbeskyttelsesprodukter og en eksklusiv makeupserie.

SHISEIDO-kosmetik: effektive skønheds- og plejeprodukter

Også i dag forener SHISEIDO med stor omtanke østerlandsk og vestlig filosofi med moderne innovation. Den er inspirationskilde for kvinders spirituelle skønhed verden over. De luksuriøse pleje-, rense- og skønhedsprodukter er afstemt efter den individuelle hudtype. De understøtter ikke kun den synlige skønhed, men øger samtidig det indre velvære.

  • Shiseido-ansigtspleje: Serummerne, maskerne, dag- og natcremerne samt øjencremerne har fine teksturer, særdeles effektive indholdsstoffer og aktiverende aromaer. Afhængigt af deres sammensætning er de velegnede til forskellige hudtyper og aldersgrupper. Sammensætningerne er effektive og fint afstemte, og de modvirker akne, mat hud, manglende elasticitet, røde pletter, rynker eller olieholdig hud. Nærende lotioner forkæler huden og giver dem intens fugtighed. SHISEIDO-kosmetikkens moderne indholdsstoffer trænger dybt ind i huden. De understøtter kroppens egne regenererende kræfter, beskytter mod skadelige miljøpåvirkninger og forbedrer teinten.
  • Shiseido-dufte: Shiseidos parfumer domineres af klassiske aromaer og usædvanlige moderne duftnuancer. De spreder et fint strejf af traditionelle fjernøstlige noter, som gør SHISEIDO-duften så umiskendelig. Luksusmærkets florale dufte og de livgivende, stimulerende facetter og træagtige nuancer frigør din indre passion.
  • Shiseido-kropspleje: Ud over righoldige kropscremer tilbyder luksusmærket en kølende kropsgel, der virker opstrammende og udglattende på huden. En styrkende håndcreme beskytter den følsomme hud mod skader, gør den mere glat, hydratiserer den og understøtter den naturlige barrierefunktion.
  • Shiseido-makeup: Primer, foundation, concealer, rouge og pudder er forudsætninger for en god makeup. Hos SHISEIDO finder du desuden et stort udvalg af dekorativ kosmetik, blandt andet mascara, øjenskygge, highlighter, læbestift og gloss. Førsteklasses redskaber letter påføringen. Blotting paper suger overskydende fedt fra huden og gør den mat.
  • Shiseido-solbeskyttelse: Cremer, lotioner og sticks til ansigt og krop har en høj solfaktor. De forhindrer hudskader, der forårsages af skadelige UVB- og UVA-stråler. UV-beskyttelse i form af en kompakt pudder får huden til at se frisk og naturlig ud. Fugtighedscreme med høj solfaktor beskytter mod hudaldring på grund af for meget sol.

Godt at vide: SHISEIDO-kosmetik er ikke testet på dyr. Siden 2000 har kosmetikvirksomheden haft en miljøcertificering i henhold til ISO 14001, som attesterer koncernens miljøansvarlighed. Et eksempel er det brede udvalg af refiller, der på bæredygtig vis skåner vores ressourcer.

Køb SHISEIDO-kosmetik til fordelagtige priser hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af SHISEIDO-kosmetik, der passer til din huds helt særlige behov. Her finder du luksuriøse, effektive ansigts- og kropsplejeprodukter, der forener traditionel japansk visdom og innovative indholdsstoffer. Med mascara, øjenskygge, læbestift og highlighter fremhæver du din naturlige skønhed, og med de langtidsholdbare, flydende foundations giver du din hud en perfekt finish. De moderne florale parfumer omslutter dig med deres sarte duft, der er med dig hele dagen.