Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Læber fra GUERLAIN

Luksuskosmetikmærket Guerlain startede allerede i år 1828 som familieforetagende. Siden 1994 har virksomheden hørt til luksuskoncernen LVMH og sælger foruden dufte og plejeprodukter også makeup-kreationer af høj kvalitet. Mange af produkterne, der er kommet siden den første pudderkreation i 1882, har efterhånden opnået kultstatus. Fælles for dem er deres stræben efter konsekvent luksus - innovative teksturer smigrer huden og får den til at ånde. Det eksklusive produktdesign samt mætte, sanselige farver har i årtier forført kvindelige kunder.

Mester i forførelse - læbemakeup fra Guerlain

Med læbemakeupen fra Guerlain forkæler du alle dine sanser og fremhæver din kvindelighed på en uforlignelig måde. Silkeagtige og mætte teksturer gør det til en fornøjelse bare at lægge makeuppen. Takket være den hydratiserende virkning forbliver læberne smidige og virker fyldigere. Stilsikkert og med stor omhu konciperet indpakningsdesign, som Rouge G-serien, er nærmest kunstværker med praktiske features, som for eksempel integrerede spejle.

Specialprodukter gør din læbefarve mere holdbar, glatter små rynker og giver fugtighed. Lige meget, om det skal være gloss- eller perlemor-highlights, mættet farvekraft eller elegant glans, så forkæler denne læbekosmetik den kvinde, der bruger den, og sætter hende samtidig stilfuldt og forførende i scene.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube