Dagcreme

159 Vare
3803
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Dagcreme – skønhed starter med den daglige pleje

Med eller uden makeup: En omhyggeligt udvalgt dagcreme er grundlaget for en strålende teint. Som klassiker i din skønhedsrutine beskytter den må ydre påvirkning og giver vigtig fugtighed. Den giver dine kinder en naturlig glød,og du får en selvsikker start på den nye dag. Disse egenskaber kendetegner en god dagcreme:

  • Behagelig tekstur: En dagcreme bør føles let og trække hurtigt ind i huden. Det gør den perfekt som basis for din makeup.
  • Lavt fedtindhold: Fedtindholdet bør være på maksimalt 50 % for at cremen ikke føles for tyk.
  • Giver vedvarende fugtighed: Din dagcreme bør have indholdsstoffer, der giver din hud fugtighed hele dagen.
  • Andre egenskaber: Mange dagcremer har en solfaktor, en matterende effekt på huden eller indholdsstoffer mod urenheder.

Hvilken dagcreme der er bedst egnet til dig, afhænger af, hvilke krav din hud stiller. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af produkter til ethvert behov og budget. Følgende tips hjælper dig med at finde den passende ansigtspleje til hverdagsbrug.

Vælg din dagcreme, så den passer til din huds behov

Elsker du at være udendørs, både sommer og vinter? Så bør du vælge en dagcreme med solfaktor. For UV-strålerne øger produktionen af frie radikaler i din krop. Det er molekyler med høj reaktion, der blandt andet er ansvarlig for en for tidlig hudaldring. Med en tilstrækkelig høj solfaktor på mindst 20 beskytter du dine hudceller effektivt.

Ser du en skinnende T-zone, når du kigger i spejlet om morgenen? En matterende dagcreme giver din hud den påkrævede fugtighed. Samtidig fjerner den uønsket glans ved at den regulerer talgproduktionen. Særlig olieholdig hud nyder godt af den lette tekstur, som alligevel dækker behovet for fugtighed. Så går du hver dag ud i verden med en velplejet teint, der endda helt kan undvære makeup.

Dagcreme til høje plejebehov

Små fine rynker omkring mund og øjne. Områder med skællet hud, sprukne mundvige. Det skal ikke længere have lov til at ødelægge din dag. Med en fugtighedscreme hører alle disse udfordringer fortiden til. Giv din hud allerede tidligt om morgenen alt det, den skal bruge for at få en flot glød. Du vil kunne se forskel allerede efter få dage.

Blandet hud anses for at være ukompliceret, men har dog brug for særlig pleje. I modsat fald får du uskønne urenheder og tørre hudområder. En dagcreme til blandet hud passer til denne udfordring. Den giver fugtighed uden at overøse huden.

En dagcreme kan også anbefales til følsom hud. Er din hud ofte stresset, når foråret banker på døren? Så bør du vælge en dagcreme, der ikke indeholder duftstoffer. Som regel er disse varianter mærket med tilføjelsen ”Sensitive”. Vegetabilske ekstrakter hjælper din hud uden at belaste den.

En god dagcreme er ikke et spørgsmål om alder

Selv om du endnu ikke selv kan se det: Allerede efter at du er fyldt 30 starter den naturlige hudaldringsproces En dagcreme med anti-aging effekt starter netop der. Den understøtter hudcellerne, så de forbliver modstandsdygtige og ikke mister deres regenererende effekt. Huden forbliver spændstig og konturerne definerede.

Køb dagcreme online hos parfumdreams

Uanset hvilke behov din hud har – hos parfumdreams finder du et stort udvalg af dagcremer fra forskellige mærker. Med filterfunktionen finder du hurtigt og let den perfekte dagcreme til din hudtype.