Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Fjerner til hård hud - for smukke og plejede fødder

Hvis man plejes af revner og hår hud, gemmer man ofte sine fødder i lukkede sneakers. Men lige netop om sommeren er det jo dejligt at gå på bare tæer eller slentre i klipklapper eller behagelige sandaler på stranden. Smukke fødder kan dertil allerede fremtrylles med få hjælpemidler. Med en fjerner til hår hud lykkedes det at få fjernet, genstridig hård hud på hælene, tæerne og andre steder på fødderne. Sådan gør du!

Sådan er fodpleje med fjerneren til hård hud praktisk og legende let

Især elektriske fjerne til hård hud er meget populære. De gør næsten hele arbejdet for os og er let at betjene. Vælg blot et af mange produkter til at fjerne hård hud, og befri fødderne for steder med tør hud. I den forbindelse kan de forskellige plejetrin let udføres:

  • Køb en fjerner til hård hud: Udover pimpsten og filer til hård hud fås også elektriske fjernere til hård hud. Vælg ganske enkelt det produkt, som ser ud til at være mest hensigtsmæssigt til dit behov. Brug derefter brugsanvisningen for at kunne bruge plejeproduktet korrekt og med succes.
  • Blødgør hård hud med et fodbad: Til hurtig fjernelse af den uønskede hårde hud kan et fodbad anbefales. I den forbindelse blødgør det varme vand huden på fødderne. Bad dine fødder helst i 10 til 20 minutter. Det beroliger fødderne og forbereder dem til den efterfølgende plejeprocedure.
  • Tør fødderne: Med en fil eller pimpsten kan den våde hud selvfølgelig allerede bearbejdes efter badet. Hvis der skal bruges en elektrisk fjerner til hård hud, er det en god idé lige kort at tørre fødderne. Brug apparatet derefter på de berørte steder på fødderne. Gå forsigtigt og omhyggeligt frem. Det er ikke nødvendigt at overbelaste fødderne eller affinde sig med smerter. Ved særdeles genstridig hår hud skal plejerutinen blot gentages de efterfølgende dage bedst muligt.
  • Afslut fodplejen med en fodcreme: Når behandlingen af den hårde hud er afsluttet, skal de sidste rester af død hud skylles væk med rindende varmt vand. Forkæl huden på fødderne derefter med en blid massage med en nærende creme. Således får huden alle vigtige næringsstoffer til at komme sig efter plejebehandlingen.

Vabler, skuren og revnet samt tør hud kan give øget dannelse af hård hud. Hvis den hårde hud ikke behandles, ser det meget hurtigt uskønt ud. Der kan også dannes smertefulde revner. Men, sådan behøver det ikke at være, hvis fødderne plejes omfattende med jævne mellemrum.

En god plejerutine forebygger hård hud perfekt

Selvom mange synes, at hår hud er uskøn at se på, så bør huden ikke fjernes aggressivt på én gang fra fødderne. Det er bedre at pleje fødderne omhyggeligt med en fjerner til hård hud. Ideelt får fødderne lidt opmærksom efter hvert bad eller brusebad. Det vil takke dig det med blød hud og et smukt udseende.

Elektriske fjernere til hård hud er særligt populære. De kan enten drives med strømkabel eller batterier. I den forbindelse glider rulleoverfladen over de ru steder på huden og fjerner de berørte hudceller. Fine og grovkornede ruller sørger i den forbindelse for komfort og kan tilpasses til de individuelle behov for pleje. Det bliver ikke nemmere at fjerne hård hud.

Køb fjernere til hård hud til derhjemme hos parfumdreams

Uanset, om det skal være den klassiske pimpsten, den praktiske fil eller den elektriske fjerner til hård hud: Hvert produkt giver silkebløde fødder. På parfumdreams findes der mange forskellige produkter til dette, som bliver til en ønskeseddel. Giv fødderne mulighed for at vise sig fra deres bedste side, og brug en fjerner til hård hud. Resultatet overrasker ikke kun, det giver også elegante og glatte fødder.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube