Fodcreme

36 Vare
33
5/5 baseret på alle bedømmelser

Fodcreme - nærende pleje til fløjlsbløde fødder

Hver dag bærer vores fødder os fra det ene sted til det andet. De er således vores permanente følgesvend og udretter hårdt arbejde, ofte også i alt for smalle eller højhælede sko. Derfor er en god fodcreme lige akkurat godt nok til at give vores fødder, hvad de har krav på.

Valg af den passende fodcreme

Der findes store og små fødder - og hver fod ser fra tæerne til hælbenet anderledes ud. Ligesom der findes forskellige fødder, sælger producenter også forskellige fodcremer. Således kan overanstrengte, tørre eller 'mishandlede' fødder plejes let og på en fordelagtig måde. Men, hvilken fodcreme er den bedste?

  • Intensiv fodcreme til tørre fødder: Især stressede fødder, som har en tendens til hård hud, har brug for en righoldig pleje. Med sheasmør, lavendelolie eller guldblomme kan føddernes hud beroliges målrettet. Samtidig kan huden regenerere og slappe af. De efterlader en behagelig følelse og visuelt tiltalende fødder, som sagtens kan vises frem i sandaler og andre åbne sko.
  • Fodsmør: Tørre fødder med sprukken hud har brug for særlig pleje. Fodsmør plejer hele foden fra tæerne til hælen og forsyner huden med næringsstoffer af høj kvalitet. Den bløde tekstur trænger direkte ind i huden og sørger med panthenol og olier af høj kvalitet for afslappelse. Huden føles sund og dejligt blød.
  • Fodbalsam: Denne fodpleje er egnet til tørre og ru steder på fødderne. Balsammen indeholder vigtige vitaminer og nærende plejestoffer som fx aloe vera, urea eller æteriske olier. Dermed kan hævede fødder, som har en tendens til sprækket og tør, behandles på en fremragende måde.

God fodpleje fås i forskellige varianter og størrelser. Creme i små størrelser kan nemt haves med i håndtasken og kan således også bruges på farten. Større tuber og bøtter med et indhold på 130 ml og derover sørger derhjemme for optimal pleje, som vores fødder i hvert fald har fortjent. Brugen af fodcremer er i den forbindelse ligeså vigtigt som enkelt:

Tip til en intensiv fodpleje

Fødder vil gerne forkæles af og til. Med en god fodcreme til tørre fødder eller en nærende fodbalsam kan alle fødder plejes optimalt. Det er vigtigt ikke kun at pleje fødderne en gang imellem. Kun den, der plejer sine fødder dagligt, har succes i det lange løb. Resultatet er fløjlsbløde fødder, som ser smukke ud og samtidig føles behagelige.

Husk desuden: En kort fodmassage kan gøre underværker. Den beroliger ikke kun kroppen, men også sindet. Hvis man under sig en kort fodmassage med en fodcreme, føler man sig i balance og udhvilet.

Køb fodcremes nemt og enkelt hos parfumdreams

Fodcremes fås i massevis. Desuden finder du fodplejeprodukter til alle behov og for enhver smag i vores onlinebutik. Fra små produktflasker med et indhold på 50 ml til store tuber med 130 ml eller mere kan alle finde den bedste fodcreme til sig selv. Effekten er omgående og ses som et smukt par fødder, som ser plejede ud og føles super bløde.