Augustinus Bader

8
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Augustinus Bader: Videnskabelig kosmetik med dokumenteret effekt

Professor Augustinus Bader er en tysk stamcellebiolog, hvis forskning danner basis for den plejeserie, der er opkaldt efter ham. Bader har i flere årtier forsket i cellebiologi for at komme på sporet af hemmelighederne i huden og hudens aldring. Tilgangen i Augustinus Bader-plejeserien er videnskabelig og derfor også så succesfuld.

Bag produkterne er idéen om, at huden skal hjælpes til selv at regenerere. Dertil indeholder cremer fra Augustinus Bader den patenterede Trigger Factor Complex (TFC8®)-teknologi, som opfylder dette formål. Cremens plejekompleks består blandt andet af vitaminer samt værdifulde aminosyrer, som stamcellerne aktiveres af. Huden påbegynder derved sin regenereringsproces – den virker forynget, strålende og udglattet. Fine linjer og smilerynker reduceres markant.

Hvordan udgør mærket Augustinus Bader?

I lang tid var mærket Augustinus Bader et hemmeligt tip og gjaldt som nichekosmetik. Men det blev hurtigt kendt: Der findes næppe noget andet mærke, der har lige så effektive produkter, når det gælder synlige produkter. På blot 27 dage forbedres teinten med Augustinus Bader Kosmetik. 40 perfekt afstemte virksomme stoffer skaber denne effekt.

Professor Baders oprindelige forskningsmål var at give brandofre mere livskvalitet og stimulere regenerationen af skadet hud. I denne sammenhæng har han nu forsket i mere end 30 år i regeneration af huden, og det var det, der gav ham idéen til en kosmetiklinje. Med denne kosmetiklinje, der bærer hans navn, Augustinus Bader, kan hans ekspertise nu fyldes på cremeflasker. På den måde kan enhver få glæde af hans innovative produkter og reducere tegnene på hudaldring og -skader.

Hvilke produkter fra Augustinus Bader er revolutionære?

Over 200 patenter har Bader fået, og nogle af hans banebrydende opdagelser er i hans kosmetiklinjer, som har revolutioneret skønhedsverdenen:

  • Augustinus Bader-ansigtspleje: Bestselleren The Rich Cream og The Cream leverer værdifulde indholdsstoffer og virker effektiv på huden. Cellernes funktion boostes, og teinten forbedres. På grund af produkterne stimuleres huden hele tiden til regenerering, kan også skadelige miljøpåvirkninger afværges. Rich Cream har en righoldig tekstur, plejer intenst og giver masser af fugtighed, mens The Cream er let, trænger ind hurtigt og plejer med fine noter.
  • Augustinus Bader-kropspleje: The Body Cream er en pendant til ansigtsplejeprodukterne kan anvendes på hele kroppen. Cremen giver silkeblød hud og skulle endda også hjælpe mod cellulitis

Produkterne har alle et karakteristisk blå-gyldent design. Det elegante look afspejles i det eksklusive og virksomme indhold, som sætter nye milepæle inden for hudpleje med anti-aging.

Køb Augustinus Bader til gode priser, og gør noget godt

Når man køber kosmetik fra Augustinus Bader, bidrager man til Augustinus Bader-stiftelsen, som arbejder for adgang til medicinske behandlinger til behandlingskrævende personer. 10 procent af al overskud går til denne stiftelse. Dermed lønner det sig dobbelt at købe Augustinus Bader til gode priser, for man gør ikke blot noget godt for sin hud, man gør også noget godt for andre.

Du kan købe Augustinus Bader til gode priser hos parfumdreams. Her finder du regelmæssigt gode tilbud, som du kan bruge på luksuskosmetik.