Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams

Hånddesinfektion

5 Vare

Hånddesinfektion - sådan opnås den rette håndhygiejene

En god hånhygiejne omfatter ikke kun vask af hænderne med vand og sæbe. Også den regelmæssige brug af hånddesinfektion, fx med en håndgel, er hensigtsmæssig for at fjerne forureninger i form af bakterier eller vira. Udover, at disse kan forårsage forkølelser, kan de også forårsage mave-tarm-infektioner. De fleste sygdomskim optager vi i den forbindelse gennem dråbeinfektion eller via hænderne. Det er ikke så underligt, fordi vi tager fat i mange ting i hverdagen, dørhåndtag og giver også den ene eller anden person hånden.

Med en god hånddesinfektion opnås en god håndhygiejne

En grundig og samvittighedsfuld rengøring er nødvendig for håndhygiejnen. Ikke kun, når der er sæson for forkølelse, men også i forbindelse med udbrud af sygdom, som kan opstå i løbet af hele året, er det hensigtsmæssigt jævnligt at vaske hænder. For også at komme de sidste sygdomskim til livs, kan en ekstra hånddesinfektion anbefales.

  1. Håndvask: Det er hensigtsmæssigt at vaske hænderne inden brug af desinfektionsgel. Til dette skal man, udover rindende vand, sørge for en særlig håndsæbe med passende pH-værdi. Et lille tip: Tæl langsom til 20 - det tidsrum til håndvask er perfekt, så sæben bedst muligt kan nå alle områder af huden og virke målrettet.
  2. Tørring af hænder: Det er nødvendigt at tørre hænderne godt, så desinfektionen lykkedes. Kun således kan hångelen fordeles optimalt og huller i påføringen udelukkes.
  3. Desinfektion af hænderne: Når hænderne er godt tørre, kan der desinficeres. Tit er en mængde af desinfektionsgelen på størrelse med en hasselnød, som det gælder om at fordele på hænderne, nok. I den forbindelse er det ikke kun håndfladerne, der skal tænkes på, men også mellemrummene mellem fingrene.
  4. Fingerspidser og negle: Det er dog ikke tilstrækkeligt kun at påføre håndgel på hændernes inder- og yderside. Når hænderne er smurt ind, skal fingerspidserne og neglene også inkluderes. Således kan hele hånden desinficeres samvittighedsfuldt.

Desinfektionsmidlet til hænderne bør være direkte på badeværelset, så der opnås en god rutine. I en praktisk pumpedispenser eller på flasken er håndgelen altid klar til brug og kan straks bruges efter håndvask.

Desinfektionsgel til den rene rutine

Især desinfektionen af hænderne glemmes tit. Til trods for det, er det især afgørende at rengøre og således beskytte sine hænder, når det er sæson for forkølelser. Når vi gnider i ansigtet med fingrene eller bruger fingrene til at komme mad i munden, kommer bakterierne og vira uvilkårligt også gennem munden eller åndedrætssystemet ind i kroppen. Det er derfor væsentligt at integrere regelmæssig håndvask og en god desinfektionsgel i hverdagen for at beskytte sig bedst muligt mod infektioner.

Bevægelser under håndvask kan efterlignes under hånddesinfektionen. I den forbindelse vasker en hånd den anden. Vær dog opmærksom på, at håndgelen eller desinfektionsmidlet gnides længe nok ind i hånden. Brug dertil ca. 5 til 10 sekunder. Hvis hånddesinfektionen udtørrer hænderne for meget, kan en efterfølgende påføring af en nærende håndcreme eller en håndmaske være hensigtsmæssigt. Disse forsyner huden med plejende indholdsstoffer og forebygger hudirritationer, rødmen og tørre områder af huden.

Køb hånddesinfektion af høj kvalitet hos parfumdreams

Netop efter en tur på toilettet, pudsning af næsen eller kontakt med affald bør det at vaske hænder Handdesinfektion være reglen. Til dette formål finder du et stort udvalg af forskellige produkter hos parfumdreams. Således kan hygiejnen nemt og uden problemer kombineres med den daglige plejerutine.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube