Sexlegetøj

86 Vare
20
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Få lysten til at flamme op med sexlegetøj

En tilfredsstillende seksualitet beriger livet på samme måde som en kølig drink på stranden. Det er fuldstændig lige meget, om det er et langvarigt kærlighedsforhold eller et spontant one-night-stand: For at du rigtigt kan give dig hen er det vigtigt at styr på basisudstyret i natbordskuffen. Det omfatter vådservietter, den passende prævention og måske også et enkelt sexlegetøj eller to. For alt, hvad begge kan lide, er tilladt.

Mere afveksling med sexlegetøj

Intet kan svække lysten til din partner som rutine og hverdag. Markedet er så fuld af så mange spændende sexlegetøj som aldrig før. Med en smule åbenhed og fantasi finder både singler og par deres nye legekammerater i sengen. Fra lille og diskret til farverig og intens, der er noget for enhver smag og præference:

  • Kondomer: De har for længst gjort deres lidt kedelige image til skamme. Med farvestrålende farver, spændende smagsretninger og frække strukturer. Når de bruges korrekt, beskytter de pålideligt mod uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme.
  • Glidecreme: Giver smidig fornøjelse og bør have sin plads i enhver natbordsskuffe. Der fås varianter baseret på vand og olie. Mange glidecremer kan også anvendes som massageolie og på den måde nemt integreres i forspillet.
  • Vibratorer: Helt klart en klassiker inden for området for sexlegetøj. De mange forskellige varianter sørger for, at alle kvinder finder en motoriseret ven, som passer til deres forkærlighed.

Hos parfumdreams finder du hele tiden nye produkter, som har et formål: At vække den seksuelle lyst og holde den i live. Når alt kommer til alt, har alle ret til kropslig opfyldelse – uafhængigt af alder og køn.

Erotisk legetøj – hvilket er det bedste?

Dette spørgsmål er ikke så let at svare på, for vi har alle forskellige behov. Nogle foretrækker stimulering af klitoris, mens andre ønsker at mærke en dildos hårdhed indeni. Derfor er udvalget af sexlegetøj så omfattende. For mænd har også fået øjnene op for glæden ved kreativ leg med de små hjælpere.

Sexlegetøj til kvinder kan stort set inddeles i tre kategorier, produkter til brug indvendigt, udvendigt eller som kombination. Hvad der er bedst, afhænger helt af dine personlige præferencer. Mens den ene sværger til vibratorer med trykbølger, synes den anden, at de er lidt for intense. En ting er dog helt sikkert: Det er sjovt at prøve sig gennem sortimentet.

Overrask din partner med sexlegetøj

For lidt action i sengen? Er kærligheden og lysten gået i stå? Et omhyggeligt udvalgt erotik-legetøj har reddet mange parforhold. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad din kæreste foretrækker, så start i det små. Bring en pakke farverige kondomer med knopper ind i legen. Overrask din partner med den behagelige følelse af glidecreme på den nøgne hud. Eller giv en lille vibrerende ven i gave, og gå sammen på opdagelse i nye sanseligheder.