Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Keratinshampoo

2 Vare

Keratin shampoo – understøttelse til knækkede hårstrå

Er dit hår tørt, medtaget og knækker regelmæssigt? En keratin shampoo kan være en hjælp til pleje af krævende hår. Den reparerer beskadigede strukturer, glatter skællaget og får hårets glans og smidighed tilbage. Menneskers hår består af op til 90 % keratin. Denne naturlige bestanddel kan dog ødelægges af forskellige påvirkninger:

  • Permanent, farvning, affarvning mv. er kemiske belastninger for dit hår, som kan medføre keratintab.
  • UV-stråling: Bær tørklæde eller hat om sommeren for at beskytte dit hår mod huller i keratinlaget.
  • Varme: Til trods for varmebeskyttelse kan styling med krøljern og glattejern beskadige hårstrukturen.
  • Miljøfaktorer: Temperaturudsving, hovedbeklædning og tør opvarmet luft om vinteren belaster håret.
  • Hårdhændet behandling: Hårdhændet grubning eller børstning kan føre til knækkede hårstrå.

Keratin er et protein, som forekommer naturligt i håret. Det giver fasthed og fleksibilitet. Hvis denne byggesten mangler, påvirker det væksten, og håret synes glansløst og sprødt. En shampoo med keratin kan understøtte dit medtagede hår i hverdagen, så det igen bliver sundt og smidigt. Dog skal produktet have tid til at virke. Du skal anvende keratin shampoo i et længere tidsrum og huske at pleje dit hår godt.

Shampoo med keratin – hvem egner det sig til?

Da keratin er håret egen byggesten, tåles det generelt meget godt. Hvis man reagerer følsomt på syntetisk eller animalsk keratin, kan man prøve at bruge et vegansk alternativ med mandel. Generelt egner keratin shampoo sig til alle hårtyper. Det giver glat hår en vidunderlig glans, mens krusninger undgås i krøllet og bølget hår og forbedrer hårets finish.

Knækkede hårstrå har for det mest godt af en hårkur med en keratinholdig shampoo. Den trænger dybt ind i håret og reparerer små huller. Også efter en affarvning hjælper keratin shampoo med at glatte skællaget, som er blevet kemisk kradset op. Selv ved hårtab kan man opnå en forbedret tilstand med dette produkt.

Sådan anvender du en keratin shampoo

Grundlæggende taler intet imod at bruge dette produkt ved hver hårvask. Tværtimod: De bedste resultater sker ved lang tids behandling med kroppens eget virksomme stof. Anvendelsen er legende let: Fugt håret, massér keratin shampoo ind, og skyl den ud igen efter et par minutter. Vær opmærksom på, at dit hår efterfølgende skal plejes med en passende conditioner. Alternativt kan du pleje håret én gang om ugen med en intensiv kur.

Knækkede hårstrå, som mangler keratin og styrke, skal behandles med omhu. Derfor er det no-go at gnubbe håret grundigt efter vask. Det er bedre at trykke vandt blidt ud og lade håret tørre skånsomt i luften. Ellers hjælper selv den bedste keratin shampoo ikke.

Se keratin shampoo hos parfumdreams

Uanset om du vil have en konventionel variant, et biologisk eller et vegansk alternativ: Hos hårpleje samt forbedret struktur og fasthed. Glæd dig over stærke lokker med defineret tekstur eller smidigt hår med et sleek look.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube