Nioxin

149
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Nioxin: Innovativ hårpleje til problemhår

Mærket Nioxin blev skabt af nød. Amerikaneren Eva Graham grundlagde Nioxin i 1980'erne som svaret på sine egne hårproblemer. Graham led at hårtab og ledte efter en løsning til at få et fyldigere og sundere hår. Derfor begyndte hun at undersøge og teste forskellige indholdsstoffer for at finde det perfekte produkt. Nioxin tilbyder i dag en bred vifte af produkter, som er specielt afstem efter fint og tyndere hår.

Nioxin hårpleje: De forskellige systemer

Produktserien fra Nioxin er opdelt i seks forskellige systemer, som er målrettet henholdsvis hovedbundens og hårets behov.

  • Nioxin System 1: Egnet til fint, ubehandlet og tyndt hår
  • Nioxin System 2: Udtænkt til fint, ubehandlet hår med synlig hårudtynding
  • Nioxin System 3: Beregnet til fint, behandlet hår med synlig hårudtynding
  • Nioxin System 4: Til fint, kemisk behandlet hår med synlig hårudtynding, som har brug for beskyttelse mod kemikalier og miljøpåvirkninger
  • Nioxin System 5: Udtænkt til fint til mellemfint, kemisk behandlet hår med synlig hårudtynding. Det understøtter hårets fugtighedsbalance.
  • Nioxin System 6: Udtænkt til mellem fint til tykt, kemisk behandlet hår med synlig hårudtynding. Det understøtter hovedbunden ved afgiftning fugtighedsforsyning af håret.

Hvert system fra Nioxin består af en shampoo, en conditioner og en behandling. Nioxin produkter har indholdsstoffer, som fx biotin, niacin og panthenol, som har en styrkende effekt og får håret til at se sundere ud.

Intensiv pleje fra Nioxin

Nioxin 3D-ekspertpleje og 3D-intensivpleje er to yderligere produktlinjer fra Nioxin, som er specielt udviklet til behandling af fint hår og hovedbundsproblemer.

3D-ekspertpleje fra Nioxin indeholder shampoo, conditioner og behandling, som styrker håret. Hvert produkt i 3D-ekspertplejelinjen er beriget med biotin, niacin og panthenol. De beroliger hovedbunden og fremmer blodgennemstrømningen. 3D-intensivpleje fra Nioxin byder på yderligere plejeprodukter fra Nioxin, som giver intensiv behandling til hår- og hovedbundsproblemer. Dertil hører serummer, masker og behandlinger, som er særligt effektive mod hårtab og udtynding.

Plejeprodukterne fra Nioxin, fx Nioxin shampoo, er udtænkt til mænd og kvinder og kan anvendes af alle hårtyper. De er fri for sulfater og parabener, og de er dermatologisk testet.

Shop Nioxin pleje hos parfumdreams

Hjælp din hovedbund og dit hår med Nioxin. Se de mest populære og effektive produkter fra mærket hos parfumdreams, og shop til gode priser.