Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
Olaplex 7 Vare

Olaplex

Olaplex – det hemmelige våben mod skørt hår

Hvis du behandler dit hår med kemi, kender du problemet: Farve, varme osv. kan skade hårets struktur og gøre håret skrøbeligt. Olaplex er det eneste aktivstof, der vedvarende kan reparere dit hår. Det er udviklet af forskere og læger og er indtil videre patenteret otte gange. Mens andre substanser kun påvirker overfladen, trænger Olaplex dybt ind i håret og reparerer det indefra.

Hvilke Olaplex-produkter er der?

Olaplex-hårpleje kan lidt af hvert. Det er egnet til alle hårtyper, giver håret en flot glans og gør det smidigt. Olaplex-serien til hjemmebrug omfatter følgende produkter:

  • N°0 Hair Treatment: Perfekt til brug derhjemme for intensiv reparation af ødelagt hår. Spray det i håret, hvor det optages direkte.
  • N°3 Hair Perfector: Understøtter effekten af N°0 ved at det holder håret fugtigt i hele indvirkningstiden. Kan også bruges som standalone-produkt.
  • N°4: Det er navnet på forskellige shampootyper til særlige behandlinger.
  • N°5: Den nærende conditioner er også egnet til farvet hår og tynger ikke håret.
  • N°6: En leave in-stylingcreme, der er egnet til alle hårtyper. Den forhindrer, at håret kruser, og giver samtidigt skarpe looks.
  • N°7: Den særlige bondingolie giver næring til tørt hår, giver det glans og beskytter samtidig mod varme.
  • N°8: En intensiv plejemaske til skadet hår.
  • N°9: Det patenterede hårserum med antioxidanter beskytter dit hår mod miljøpåvirkninger og varme.

Hvilke fordele er der ved Olaplex-hårpleje?

Ud over de patenterede aktivstoffer og de mange nærende stoffer indeholder produkterne fra Olaplex-serien hverken sulfater eller parabener. Produkternes indholdsstoffer er veganske, der bruges ikke dyreforsøg, og de indeholder hverken aldehyder eller diethanolamin (DEA). Produkternes tekstur er brugervenlig og passer perfekt til dine behov derhjemme.

En længerevarende behandling er ikke påkrævet, men er helt klart at foretrække. For Olaplex virker allerede efter første påføring og reparerer skadet hår vedvarende. Derfor kan du også bruge det som kur en gang imellem for at give dit hår en pause mellem glattejern og farvninger.

Olaplex giver dig nye muligheder

Hvad der startede som et lille eksperiment i en garage, er i dag en revolutionerende serie inden for hårpleje. Efterhånden sætter millioner af mennesker deres lid til aktivstoffet bis-aminopropyl diglycol dimaleate, bedre kendt under navnet olaplex

Vil du prøve effekten af Olaplex-hårpleje? Hos parfumdreams får du produkterne fra Olaplex til favorable priser og får dem leveret hjem til dig selv – hurtigt og nemt. Giv dit hår en dybdebehandling på en helt ny måde, nemt og ukompliceret hjemme i dit eget badeværelse.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube