Fodmasker

9 Vare
3
5/5 baseret på alle bedømmelser

Fodmaske – nærende fodpleje mod hård hud og revner

Især om sommeren, når vi igen løber rundt i bare fødder eller kan gå tur i sandaler, ønsker vi, at vores fødder ser pæne ud. Men hele den lange vinter kommer fodplejen desværre ikke i første række. Det gør, at man ofte får små sprækker, hård hud og hælrevner. Men med en fodmaske kan al slags hud plejes målrettet og effektivt.

Brug fodmasker og opnå spektakulære resultater

Fodmasker er en helt speciel slags plejeprodukter. De strejfes hen over foden som sokker mod hård hud og indeholder nærende og plejende ingredienser. De sørger for, at fødderne får lige netop den pleje, som de har brug for. Så er stressede fødder med tørre steder ikke længere et problem. Men for at få noget ud af en regelmæssig fodpleje skal fodmasker anvendes på følgende måde:

  • Køb af fodmaske: Før du begynder fodplejen, skal du selvfølgelig først finde den rigtige fodmaske. Det er vigtigt, at maskerne ud over de værdifulde frugtenzymer også indeholder plejende ingredienser. Det kan eksempelvis være aloe vera, kokosolie eller sheasmør. Vælg under alle omstændigheder et produkt, som passer til dine behov. Nu er der intet længere, der står i vejen for velplejede fødder.
  • Forberede fødderne: Inden fodmasken mod hård hud tages på, skal fødderne vaskes. Det giver god mening, da fødderne skal være rene, før de kan optage de plejende ingredienser. Når fødderne er rene, tages fodmasken på. Tag parret ud af emballagen og tag én på hver fod.
  • Lad fodmasken virke: Det er ret nemt at anvende en fodmaske. Når sokkerne sidder på fødderne, går indholdsstofferne straks i gang med at arbejde. Det giver ikke kun pleje til tørre steder, men hård hud og hælrevner lindres. Lad sokkerne sidde og virke iht. vejledningen Som regel er behandlingen færdig efter 40 til 90 minutter. Brug tiden til at slappe lidt af.
  • Nyd pausen og slap af: De fleste fodmasker er ret tynde. De kan altså gå i stykker ved for hård behandling. Brug derfor tiden til at læse en bog eller streame din yndlingsserie. Der er trods alt aldrig noget galt ved at tage en ego-pause.

Når behandlingen er afsluttet, trækker du blot maskerne af fødderne igen. Det kan ske, at din hud begynder løsne sig og skalle af. Ved nogle masker viser effekten sig allerede efter kort tid, mens andre plejeprodukter skal bruge et par dage, før resultaterne begynder at vise sig.

En fodmaske til lejlighedsvis brug

I løbet af kort tid forsyner fodmasker fødderne med alle de aktive ingredienser, som blødgør huden på fødderne. . Plejeprodukterne virker på samme måde som ansigtsmasker. De er fyldt med nærende serummer, som trænger dybt ind i huden og forsyner dem med den bedste pleje. Men fodmasker bør alligevel kun bruges lejlighedsvist.

Mange fodmasker indeholder nemlig frugtsyre, som skal blødgøre huden og derfor er ret hård ved huden. Alt efter produktet kan det anbefales kun at anvende det en gang imellem. En gang om måneden er tilstrækkelig til at give fødderne en god pleje. Når du ellers har brug for at pleje fødderne er fodscrubs, fodcremer og fodlotion særdeles velegnede.

Køb en fodmaske hos parfumdreams og få værdifuld pleje

Du kan købe mange forskellige fodmasker, som alt efter ønske giver forskellige resultater. Nogle fodmasker forsyner fødderne med fugt, andre forebygger effektivt hård hud og tørre steder. På parfumdreams kan du finde forskellige fodmaskeprodukter. Pæne og fløjlsbløde fødder er ikke længere kun en ønskedrøm.