Shampoo mod hårtab mænd

4 Vare
24
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb hårvækstmiddel og shampoo mod hårtab til mænd

Høje tindinger eller skaldede runde pletter på baghovedet hos mænd er ikke sjældent fra det 20. leveår. For at forebygge fremskreden hårtab egner specielle shampooer sig og hårvækstmidler, der aktiverer hårrødderne. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af produkter med forskellige indholdsstoffer, der modvirker hårtab hos mænd .

Hvordan opstår hårtab hos mænd?

Diffuse hårtab hos mænd optræder uafhængigt af alder og hormoner. Hos denne gruppe er der ikke lysere områder i håret, men derimod bliver håret tyndere over det hele. Grunden er bestemt medicin, influenzaer eller dysfunktion af skjoldbruskkirtlen. Dertil kommer faktorer som stress eller en mangel på næringsstoffer som jern eller zink.

I mange tilfælde er hårtab genetisk betinget hos mænd. Tidligere blev det mandlige hormon testosteron betragtet som udløser. I dag ved forskerne, at nedbrydningsproduktet dihydrotestosteron (DHT) primært er ansvarlig for hårtab på overkroppen og for høje tindinger.

Hvis de sætter sig fast på hårsækkene så mindskes hårproduktionen indtil der ikke længere produceres noget hår. Samtidig bliver den blodførende kapillar smallere og så får follikelen ikke tilstrækkelig næringsstof. Takket være denne nye viden satser mange producenter på hårvækstmidler til mænd og shampooer mod hårtab, der forbedrer blodomløbet i huden og hårsituationen på hovedet samt forsyner hårrødderne med værdifulde næringsstoffer.

Effektiv forebyggelse af hårtab: Shampooer mod hårtab for mænd

En effektiv mulighed i hverdagen for at stoppe hårtab er shampooer mod hårtab til mænd. De indeholder virksomme indholdsstoffer som niacin (vitamin B3) og zink, der aktiverer hårrødderne. De forsyner dem med nærende stoffer og sætter samtidig gang i dit energistofskifte.

Shampooer medhHøjt doseret koffein er meget udbredt. Det deri indeholdte koffein hører i midlertid til blandt de ældste og mest velkendte stoffer mod hårtab hos mænd. De energigivende indholdsstoffer når ved hver hårvask helt ned i hårrødderne. Her blokerer de det mandlige kønshormon dihydrotestosteron (DHT) og sætter gang i hårvæksten.

Hvordan anvender du shampoo mod hårtab hos mænd?

For at virkningen rigtigt kan udfolde sig anvender du shampooen til daglig brug og lader det virke i to minutter. Efterfølgende vasker du produktrester ud af håret med lunkent vand. For at styrke håret mærkbart og stoppe hårtab hos mænd skal du bruge hårvækstmidlet permanent. Desuden egner hårvand, liquids og serum sig, der øger hårrøddernes produktivitet og stimulerer hårvækstens hastighed.

Hårvækst for mænd: Hvilke indholdsstoffer sikrer effektiv hjælp

For behandling af hårtab er det vigtigt at vide, hvilken form det omhandler. Disse indholdsstoffer egner sig til at forebygge alvorligt hårtab:

  • Minoxidil: Disse effektive indholdsstoffer udvider blodkarene og giver næring til blod- og næringsforsyningen i hårfollikelen så håret vokser.
  • Aminexil: Det patentbeskyttede stof minder om minoxidil. Det blødgør den hårde kollagen i hårfollikelen og sørger for at hårrødderne bliver mere stabile.
  • Arganolie: Olien er rig på E-vitamin, antioxidanter og fedtsyrer. Det stimulerer blodtilførslen i huden på hovedet og fremmer hårvæksten.
  • Thiocyanat: Indholdsstoffet styrker hårrødderne og beskytter imod oxidativ stress.
  • Stemoxydine: Additivet stimulerer hårvækst og giver håret fylde.
  • Biotinyl-GHK: Tripeptid består af tre aminosyrerester og biotin. Det kan styrke håret, hårvæksten og mindske hårtab. Samtidig stimulerer det hårfollikelerne og blodgennemstrømningen i huden på hovedet. Ved regelmæssig anvendelse resulterer det i et sundt hår.
  • MKMS24: Det patenterede stof af timian, bambus og linser stimulerer hårvæksten. Det forlænger hårets voksefase, mindsker hårtab og øger vækst af nyt hår.

De fleste hårvækstmidler til mænd eller shampoo skal du anvende permanent. Hvis du afbryder brugen, så begynder hårtabet igen. Derfor er det vigtigt at finde en shampoo mod hårtab, som du tåler godt.