American Crew

80
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

American Crew: til rigtige mænd

Som med så meget andet i livet, startede mærket American Crew med en vision. Den amerikanske stylist David Raccuglia ville i 1994 udvikle en plejeserie til mænd, som skulle forbinde pleje af højeste kvalitet med individuel, maskulin styling. Han var på dette tidspunkt overbevist om, at mænd i fremtiden ville sætte lige så stor pris på deres udseende som kvinder. Det blev fundamentet for American Crew, som er et af verdens mest succesfulde mærker til mænd.

I starten var mærket American Crew specialiseret i hårpleje. I mellemtiden kan man også få kosmetik og parfume fra American Crew.

Professionelle frisører og stylister har i mange år sværget til American Crew hårprodukter. Denne hårpleje er ideel til daglig brug og giver et umiskendeligt maskulint resultat uden det store arbejde.

American Crew i Danmark: Livsstilsmærke til mænd

Den berømte stylist, David Raccuglia, havde sin egen frisørsalon, og prominente personligheder, som fx Jack Nicholson, Adrien Brody og Heather Graham, var blandt hans stamkunder. Hans mål med American Crew var at tilbyde moderne mærkeprodukter til mænd, som kombinerede traditionelle teknikker med innovation. Det gav ham stor succes i USA og senere også i hele Europa og Danmark. Alle produkter er udviklet uden brug af dyreforsøg og indeholder udelukkende farmakologisk testede og naturlige indholdsstoffer samt aromaer.

De alsidige produkter fra American Crew

Siden 2016 har American Crew også budt på parfume. Den krydrede, frugtige Win hører til blandt de dufte, som virkelig har opbygget en fanskare hos parfumdreams. Alene flakonen signalerer med sin klassiske facon i sort og sølv, at denne duft er skabt af mænd til mænd. Win er en maskulin duft, som gør sig prægnant bemærket uden at undertrykke omgivelserne. Win er som navnet siger: en ægte vinder.

Win fra American Crew lægger ud med citrusnoter fra mandarin og bergamot, som går i forbindelse med krydret muskatnød og fører mod den storslåede hjertenote med kanel, spidskommen og nellike. Slutnoten afrunder aromaprofilen bestående af ambra, patchouli og vetiver.

Bestil American Crew hos parfumdreams

American Crew er specielt afstemmer mærkets innovative produkter specielt efter den moderne mand. Dermed er det ikke kun pleje og styling af hår, der står i fokus, mens også af hud og skæg. Hvad enten det gælder hårvoks, ansigtspleje eller parfume – produkterne fra American Crew byder på et stort udvalg af muligheder for mænd, som vil fremstå mere selvbevidste og stilsikre.