Parfumer, Pleje og Mandepleje fra American Crew

Mærket American Crew har sin oprindelse i 1994, hvor en amerikansk stylist havde den vision at udvik… Læs mere
57
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

American Crew Parfumer, Pleje og Mandepleje

Værdifuld hårpleje til mænd

Mærket American Crew har sin oprindelse i 1994, hvor en amerikansk stylist havde den vision at udvikle en hårplejeserie til mænd, som skulle forbinde førsteklasses pleje med individuel maskulin styling. Han var overbevist om, at mænd i fremtiden ville lægge lige så stor vægt på deres udseende som kvinder og lagde derfor grundstenene til en af verdens mest succesrige frisørproduktserier til mænd.

Professionelle frisører og stylister har i årevis sværget til American Crew hårplejeserien til mænd. Denne hårpleje er ideel til daglig anvendelse og sørger for et særpræget mandigt ydre uden megen styling. Den, der således lægger vægt på et perfekt udseende og optimal pleje, finder hos American Crew et stort udvalg af førsteklasses produkter til den modebevidste mand.

Styling og pleje fra American Crew

Mærket American Crew repræsenterer kombinationen af intensiv pleje og perfekt styling. Parfumdreams anbefaler dig derfor to produkter, som ideelt supplerer hinanden og passer specielt godt til den solbeskinnede årstid:

Således giver Styling-Pomade enhver frisure vedvarende hold og giver håret en stærk og sund glans. Den kan hos Parfumdreams fås både i den praktiske 50 g enhed og i 85 g lagerdåsen.
Vidste du at Indhold

American Crew – smart styling til ægte mænd

Mænd i alle aldre og alle typer af social baggrund plejer deres image og passer godt på deres udseende. Den mandige, svedende arbejdertype er i dag ikke længere populær. Kvinder vil have kultiverede mænd, der dufter godt og som med stort engagement helliger sig soignering og pleje af kroppen. Temaet skønhed har derfor voksende betydning for dem.

Det stilsikre og smarte mærke American Crew sørger for kropspleje af høj kvalitet til forretningsmænd og alle andre herrer, der gerne gør deres yderste for at være præsentable. Produkterne finder anvendelse som pleje til hverdagen. På smart og lidenskabelig vis ændrer American Crew den moderne mands liv.

American Crew 1994 blev grundlagt af den berømte stylist David Raccuglia, der har sin egen frisørsalon og et utal af prominente fast kunder som Jack Nicholson, Heather Graham eller Adrien Brody. Han ønskede at tilbyde traditionelle, innovative og moderne mærkeprodukter af førsteklasses kvalitet til mænd. Det skabe stor succes for ham i USA og efterfølgende også i Europa. Alle produkter udvikles uden dyreforsøg og indeholder udelukkende naturlige og farmakologisk testede indholdsstofer og aromaer. De fås til en billig pris.

American Crew som lifestyle-mærke

Den amerikanske virksomhed American Crew er markedsførende indenfor kropspleje til mænd. Mærket genspejler mændenes tidsalder og livsstil og er tilpasset til individuelle behov. Medarbejderne hos American Crew udvikler kontinuerligt innovative produkter, der lever op til alle moderne og mændlige krav til styling. Med til produktserien hører hår-, shampoo-, krops- og barberpleje. American Crew bruger klassisk barberkunst og blander den med moderne forskning og derfor er produkterne så enestående.

I vores shop findes produktserien:

  • American Crew Styling
  • American Crew Shave
  • American Crew Hair & Body
  • American Crew Hair Loss
  • American Crew Curl & Boost
  • American Crew Hair & Scalp

Hårpleje til alle mænd

Amercian Crew tilbyder fantastiske hårpleje til mænd, der stiller høje krav. Produkterne fås til forskellige hårtyper og looks. Med produkterne er din styling perfekt hver dag. Ældre mænd der kæmper med gråt hår finder også helt specielle produker hos Amercian Crew:

  • Anti Hairloss produkterne hjælper ved hårtab. De indeholder indholdsstoffer og mineraler af førsteklasses kvalitet som zink, biotin og rosmarin, der forlænger hårets levetid og styrker det.
  • Precision Blend produkterne skjuler gråt hår. Mange mænd ser attraktive ud med gråt hår, men der er mange, som ønsker at bevare en ungdommelig hårfarve. Shampooen, som er blevet tilført mælkeproteiner, og den dertilhørende kur tilfører håret fugtighed og trækker samtidig den gullige farve ud, som ofte opstår sammen med gråt hår.
  • Hair og Scalp produkterne er udviklet til normal og tør hårbund. De tilfører den fugtighed og vigtige aktive ingredienser som zing og mentol. De forhindrer, at der opstår skæl og gør håret blødt og skinnende. Selv krøllet og vildt hår plejes optimalt med shampooen fra American Crew. Shampooen finder anvendelse som kropspleje og hårskylning. Dermed bliver hårbalsam overflødig.

Udsøgt kropspleje

Amercian Crew Body omfatter forskellige parfumer, brusegel og bodylotioner. Kropsplejeprodukterne forsyner huden optimalt med fugtighed. De udsøgte indholdsstoffer fra naturen garanterer en skånende pleje og en uovertruffen oplevelse af friskhed. Plejeserien er tiltænkt til daglig brug. Den indeholder kraftige aromaer og krydderier som giver sanserne liv og styrker den mandige følelse. Takket være ginsengrod tilfører brusegelen og kropsplejeprodukterne huden en betydelig større smidighed. De virker opstrammende og gør dem smidige.

Styling og Shave

Du finder helt fantastiske produkter fra American Crew til den perfekte barbering og den perfekte styling. Uanset om du er til en klassisk eller en moderne barbering finder du i vores shop barberingsgel og creme med græskarkerneekstrakt, E-vitamin og vindruekerneolie. Her finder du også beroligende og skånende after shave produkter, der forsyner huden med fugtighed efter barberingen og forhindrer hudirritation. Den forfriskende Cooling Lotion køler ansigtshuden og bringer den i balance. Samtidig beskytter den imod påvirkning fra miljøet og ubehagelige røde hudområder.

For at manden kan sørge for en individuel styling finder du en plejeserie fra American Crew, der indeholder hårvoks fra bivoks, skinnende pomader og kraftig stylinggel. Alle produkter indeholder plejende og aktive ingredienser, der beskytter hår og hårbund og forhindrer fedtet hår. Stylingprodukterne kan anvendes dagligt. Når du bruger American Crew ser håret friskt og livligt ud uden at virke fedtet. Pomaden fra producenten egner sig især godt til krøllet og vildt hår mens deres Forming Cream fremtryller et flot look med ekstra volumen til slapt og kedeligt hår.

American Crew hos os i vores shop

Kropsbevidste mænd, der passer godt på deres udseende og lægger stor vægt på plejeprodukter af høj kvalitet fremstillet efter traditionelle opskrifter vil væe overordentligt begejstrede for American Crew Styling, Shave og Hair produkter. De fås alle til en særdeles fordelagtig pris i vores shop..