Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Ansigtsmasker mænd

8 Vare

Ansigtsmasker til frisk, afslappet mandehud

Stadigt flere mænd erkender, hvor dejligt det er regelmæssigt at give sig selv en ekstra portion pleje. Til de mest behagelige plejeritualer hører brugen af en ansigtsmaske til mænd. I slutningen af en lang dag hjælper en maske dig med at slappe af, mens ansigtshuden forkæles med lækre ingredienser.

De bedste resultater opnås, hvis mænd vælger ansigtsmasken efter deres hudtype og følger brugsanvisningen. For kun på den måde opnår man den ønskede effekt. De aktive og hudvenlige ingredienser såsom hyaluronsyre, æteriske olier, kosmetisk ler, aloe vera og vitaminer i masker til mænd kan løse konkrete hudproblemer og generelt virke opkvikkende på huden.

Hvor tit bør man som mand bruge en maske?

Dette spørgsmål kan ikke besvares generelt. Der findes som regel en anbefaling sammen med en vejledning i emballagen. I sidste ende kommer det an på, hvor tit huden har brug for en velgørende, ekstra pleje. Masker til mænd er wellness til ansigtshuden og giver velvære og en strålende teint, hver gang du bruger den.

Vælg den rigtige ansigtsmaske til mænd – et overblik

For at huden skal kunne optage mange aktive ingredienser, skal man vælge det rigtige produkt. Sortimentet af plejende ansigtsmasker til mænd er stort og spørgsmålet om, hvad man skal være opmærksom på, når man køber dem, er berettiget. Det afgørende er hudens beskaffenhed og den ønskede virkning.

  • Sheet-masker er særdeles populære som masker til mænd og er særdeles nemme at bruge. De allerede tilskårne fibermasker indeholder yderst effektive og koncentrerede, aktive ingredienser.
  • Kølende masker dulmer lette hævelser efter en lang nat eller en intensiv arbejdsdag.
  • Træt,mat hud får straks en mere strålende glød efter anvendelse af en rensemaske eller peelingmaske.
  • Opstrammende maskertil mænd med antirynkeeffekt kan få huden til at se mere levende og ung ud ved regelmæssig brug.
  • Opkvikkende, fugtighedsgivende masker giver huden et hurtigt, opkvikkende boost og får den til at se mindre træt ud.

Godt at vide: Når det er bidende koldt om vinteren kræver mandehud en anden maske og anden pleje end på hede sommerdage.

Hvordan anvender man en ansigtsmaske til mænd?

En plejende maske til mænd kan kun udfolde hele sin virkning, hvis ansigtshuden først er renset grundigt. Hos parfumdreams kan du finde et stort udvalg af ansigtsrens til mænd.

En sheet-maske til mænd lægges med rene hænder på ansigtet, så øjnene, næsen og munden er fri. Den virker bedst, hvis den trykkes let ind mod huden og stryges glat med hænderne. Mens ansigtshuden absorberer de aktive ingredienser, skal manden ikke gøre andet end at slappe af, lægge fødderne op og nyde sit wellnessøjeblik. Masker i cremeform er nemme at komme i ansigtet med hænderne eller en pensel. Efter den anbefalede indvirkningstid kan resterne nænsomt masseres ind i huden. Rense- og peelingmasker til mænd har for det meste en kortere indvirkningstid. De påføres, hvis ikke andet er angivet, med let cirklende bevægelser og vaskes af med lunkent vand. Derefter har huden brug for en egnet ansigtscreme.

Brugsanvisningen på emballagen er nyttig, hvis man vil opnå de bedste resultater med ansigtsmasker til mænd. Man bør frem for alt lade masken virke i den anbefalede tid og under ingen omstændigheder lade den sidde længere.

Bestil ansigtsmasker til mænd online hos parfumdreams

I vores alsidige sortiment af masker til mænd kan enhver kunde finde de rigtige hudplejeprodukter.. Mens ansigtsmasker til mænd tidligere især var kendt fra wellnessbehandlinger i hoteller, findes der i dag et stort sortiment til hjemmebrug. Bestil hurtigt og nemt online og få maskerne leveret direkte hjem til dig. Den nemme brug, de yderst lækre ingredienser og den fine, maskuline duft skaber velvære, som kun tilhører ham.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube