Bruno Banani parfume

26
5/5 baseret på alle bedømmelser

Bruno Banani parfume: Dyk ned i en mangfoldighed af dufte

Bruno Banani er skabt af den tyske virksomhed Bruno Banani Underwear GmbH, der – som navnet siger – fortrinsvis producerer undertøj. Men også Bruno Banani-parfumen har været på markedet længe og er blandt topfavoritterne hos de tyske materialister og parfumeforretninger. Firmaet har hovedsæde i det tyske Chemnitz og leverer sine produkter til over 1.500 specialbutikker i Tyskland og i udlandet.

Bruno Banani blev grundlagt i 1993. I første omgang blev der produceret designerundertøj til mænd, derefter også undertøj til kvinder samt badetøj. I henhold til egne oplysninger er Bruno Banani-parfumen nummer 1 blandt parfumemærkerne i Tyskland.

Bruno Banani er en tysk succes, for firmaet har sin produktion i Tyskland og eksporterer blandt andet til Kina, Australien og andre europæiske lande. Prisen på parfumerne er overkommelig, de fås i mindre flakoner fra 20 ml, og udvalget af duftene er stort. Alt det er med til at gøre parfumerne fra Bruno Banani til en stor succes, selvom Bruno Banani næsten ikke bruger penge på internationale reklamekampagner.

Bruno Banani parfumer: Det kendetegner dem

Bruno Bananis produktpalet er stor. Der findes otte kvinde- og otte mandeparfumer, blandt andet:

Bruno Bananis produktpalet omfatter også brusegel og deosprays. De minder om Bruno Banani-parfumernes dufte og kan derfor fint kombineres. De fleste dufte er eau de toiletter – eau de parfum er der kun få af. Derfor er duftene gode til hverdagsbrug, de kan bruges hele dagen og er diskrete, men behageligt til stede.

Det er Bruno Bananis parfumer kendt for

Bruno Bananis eau de toilette-flakoner har en typisk asymmetrisk, skæv form. De har ikke brug for overflødigt pynt, men overbeviser netop på grund af deres puristiske design. Det er en af grundene til, at der er god sammenhæng mellem parfumernes pris og deres kvalitet, at der sættes endnu større fokus på selve indholdet, og at Bruno Bananis dufte er så efterspurgte.

Bruno Banani fås i mange forskellige butikker og tilbyder gode dufte til rimelige priser. En lille flakon Bruno Banani-parfume til kvinder fås allerede fra 6 euro. Herredufte fra Bruno Banani i små flakoner fås allerede fra 7 euro. Den øverste grænse for parfumerne ligger ved ca. 25 euro, men så får man også en flakon med 50 ml eau de parfum.

At købe Bruno Banani-parfume er altså absolut overkommelig. Og produkterne har en konstant høj kvalitet og mange varierende dufte.

Køb Bruno Banani hos parfumdreams, og giv dig selv og andre en flot gave

Hvis du vil købe parfumer fra Bruno Banani, kan du gøre det både i butikkerne og online. Hos parfumdreams fås talrige gavesæt, der kombinerer dufte med brusegel eller deodorant. En Bruno Banani-duft er en klassiker, en absolut universalparfume og altid et godt valg, både som gave til dig selv og til andre.