Mandepleje, Parfumer og Pleje fra Proraso

Mænd har bestemt sig for at benytte mærkevarer fraProraso, en eksklusiv kvalitet fra Italien.… Læs mere
58
5/5 baseret på alle bedømmelser

Proraso Mandepleje, Parfumer og Pleje

Mænd har bestemt sig for at benytte mærkevarer fraProraso, en eksklusiv kvalitet fra Italien. Produkter til barbering og mandepleje fra Proraso stammer fra det erfarne firma Ludovico Martelli S.r.l. med hovedsæde i Toskana, der i årtier ikke kun har udstyret italienske mænd med nødvendige accessories til den daglige pleje. Udover mærkets store tradition har produktudviklingen inden for barbering og mandepleje ikke stået stille, så der kan regelmæssigt opleves nye essenser eller plejeprodukter fra Proraso. Blandt disse er mærkets verdensberømte barberingsprodukter, der begejstrer med deres markante mentolduft.

Pleje til ham fra Italien til en optimal start på dagen

Duftnoterne og plejeprodukterne fra den italienske producent forbindes med en typisk krydret og mandig karakter, de har dog også en mild og plejende karakter. Dette gælder først og fremmest de moderne produktserier inden for barbering, der kan opleves i vores onlineshop, som også klassikerne fra Prorasos alsidige sortiment. Hvis du ønsker at starte dagen med en af de mest kendte mærker inden for maskuline plejeprodukter, så tilbyder vi Prorasos facetrige sortiment til favorable priser.
Vidste du at Indhold

Proraso – barberingens nye ære

Det var Piero Martelli der i 1949 lancerede den første Proraso Pre Shave Cream på markedet. Med produktlanceringen åbnede han dørene for en ny ære for barbering i Italien. Den specielle friskhed tilfører Prorasos kunder en ny livsfølelse. Indtil i dag står Proraso-produkterne for en blid, hudskånende og grundig barbering. Det er kundernes behov der står i centrum for produktudviklingen hos den italienske barberings specialist. Målet er at kunne tilbyde hver eneste Proraso-kunde en perfekt, forfriskende barberingsoplevelse.

Et stykke filosofi i baberingens historie

Siden 1984 videreudvikles og forbedres produkterne hos Proraso. Desuden produceres der løbende nye produktideer, der gør barberingen endnu mere behagelig og grundig. For Proraso er et blik ud i fremtiden en vigtig andel af virksomhedsfilosofien. Således vil du opleve en kontinuerlig ændring og forbedring af Proraso Produktserie. Trods forvandlingen er Proraso forblevet tro imod deres grundlæggende værdier. Der anvendes udelukkende naturlige indholdsstoffer til barberings- og plejeprodukterne. Prorasos succes er baseret på viden om resultater fra grundig forskning og respekten for virksomhedens tradition og for barbering. De mange positive erfaringsværdier fra Prorasos kunder har gjort mærket til garant for høj kvalitet i barberingens verden.

Den hemmelige Proraso formel giver dig en særpræget barberingsoplevelse

Den efterhånden over 70 år gamle virksomhed var dengang familieejet. Specialisten indenfor barbering i Firenze passer godt på den hemmelige formel, som de vellykkede produkter fra Proraso er baseret på. Den specielle sammensætning af produkterne på basis af eukalyptus forsyner brugerens hud med en uforlignelig frisk følelse, som intet andet barberingsprodukt gør. Ud over anvendelsen af eukalyptusolie anvendes også naturlige stoffer som mentol, Aloe Vera eller grøn te. Formlen er baseret på naturlige komponenter og tolereres af alle hudtyper og giver dig en positiv hudoplevelse. Proraso-produkterne roses for deres behageligt, kølende og forfriskende effekt samt plejende egenskaber, de især kan takke for fedtberigende indholdsstoffer og glycerin. 

Green, White, Red og Blue – barbering til enhver type af skæg

Proraso-sortimentet omfatter præ- og aftershave-produkter, barbercreme, barbersæbe samt barberskum. Proraso-produkterne er inddelt i fire forskellige produktserier.¨ Det italienske mærke for barbering og pleje lover: „Det rigtige produkt til enhver type skæg.“ Green, White, Red og Blue kaldes Proraso-serien. Her finder du alle slags produkter fra dem, som fremstilles specielt til følsom hud og produkter der tæmmer robust skæg

Den grønne klassiker

Klassikeren i serien har navnet „Green“. Med denne serie startede Proraso sin absolutte succeshistorie og ændrede barberingsoplevelsen for mange mænd. Produkterne i serien er baseret på den klassiske Proraso-opskrift af mynte og eukalyptus. De indeholder ingen animalske stoffer og er udelukkende sammensat af naturlige indholdsstoffer. Produkterne egner sig til alle hudtyper og sørger for den typiske og kendte følelse af friskhed, som Proraso er garant for. Ud over barberskum og aftershave lotion indeholder denne serie også den klassiske proraso-baberkost. Derudover fås barbercremen også i tube eller som barbersæbe.

Den hvide serie til sensibel hud

Serien White beskytter imod skægpest og er specielt udviklet til følsom hud, der tenderer til hudirritation. De specielle anti-irritationsegenskaber dette produkt besidder sørger for en blød og dejlig hud før og efter barberingen. Den friske og frugtholdige duft fremkommer i samspillet imellem en frisk brise af lime og søde æbler. Som alle andre Proraso-produkter er også denne serie uden animalske indholdsstoffer og baseret udelukkende på naturlige indholdsstoffer. Produkternes specielle effekt i „White“-serien opnås takket være indholdsstoffer som havregryn, timianekstrakt og grøn te. Kollektionen „White“ indeholder ud over en Pre-Shaving Cream og Shaving Soap in a Bowl også Shaving Foam samt Liquid After Shave Cream.

Farven rød for et kraftigt skæg

Mænd med tykt og groft skæg finder i serien „Red“ de rigtige produkter til pleje af skægget. De plejende og beroligende produkter tæmmer kraftigt og groft skæg. De gør skægget blødere og dermed er barberingen meget lettere. Den aromatiske duft fra sandeltræ er typisk for Proraso-produkterne fra den røde serie. Formlerne er baseret på naturlige indholdsstoffer – uden de typiske animalske indholdsstoffer – og udmærker sig ved fint sheabutter og sandeltræ olier. „Red“-serien omfatter barbersæbe i tube og beholder samt barberskum.

Blå for omhyggelighed og beskyttelse

Med Aloe Vera, E-vitamin og lakridsrodsekstrakt sørger produktserien „Blue“ for beskyttende og omhyggelig barbering. Den naturlige opskrift er uden animalsk indholdsstoffer og overbeviser med en duft af ambra og moskus. Med barbersæben i tuben, barberskummet og en meget behagelig After Shave Balm tilbyder serien dig et velafbalanceret produktspektrum til en grundig barbering.

En gang Proraso, altid Proraso

Enhver der har brugt Proraso-produkter bare en enkelt gang kender de positive egenskaber ved mærket, sætter stor pris på dem, og vil ikke have lyst til at barbere sig uden Proraso igen.