Barbercreme

37 Vare
35
5/5 baseret på alle bedømmelser

Barbercreme - for en blød og glat barbering

Mange veje fører til den perfekte vådbarbering. Barbercremen bruges, når du ofte bemærker rødme eller hudirritationer eller lider af en brændende fornemmelse efter barberingen. Den bedste barbercreme er den, der opfylder hudens behov fuldstændigt. Den giver fugt og gør, at den skarpe klinge glider let henover dit ansigt. Følgende indholdsstoffer sørger for et glat og blødt resultat:

  • Aloe Vera: Fugtgivende og beroligende - så huden føles fantastisk.
  • Panthenol: Hæmmer smertefulde betændelser og understøtter hudcellernes regeneration efter barberingen.
  • Stearinsyre: En mættet syre, som stabiliserer skummet og gør det tæt.
  • Vaseline: Danner en glat film på huden og mindsker således mikroskopisk små sår.
  • Glycering: Binder fugt i hudcellerne og gør, at huden føles blød efter barberingen.

Fordelen ved en ikke-skummende barbercreme: Du påfører den ganske enkelt med dine hænder på den vaskede hud. En barberkost er i den forbindelse overflødig, selvom du selvfølgelig kan bruge en. Lad den virke i tre minutter, og så kan du starte vådbarberingen.

Hvordan fungerer en barbercreme?

Spørger du dig selv, om du virkelig har brug for en barbercreme? Følgende grunde taler for det. For det første: Den hjælper med at gøre skæghårene blødere. Derved retter de sig op og den skarpe klinge har lettere ved at gøre sit arbejde. Den korter let genstridigt hår præcist til den ønskede længde. Med en barbercreme skal du bruge færre kræfter på barberingen og kan bedre nyde barberingen.

For det andet: Uanset hvor skarp klingen er. Den genererer friktion mod huden. Derved kan der opstå smertefulde irritationer og rødme. En god barbercreme beskytter huden. Med særlige indholdsstoffer danner den en blød og behagelig beskyttende film, som reducerer klingens friktion.

For det tredje: En god barbercreme opkvikker og beroliger huden. Efter barberingen føler du dig uovervindelig og klar til hverdagens udfordringer. Ingen brændende eller stikkende fornemmelse. Huden føles bare afslappet og super blød.

Hvad er det, der gør barbercremen så speciel?

Barberskum er klassikeren blandt preshave produkterne. Det er blødt og let kan nemt skylles af. Derfor er dets glideevne begrænset. Barbercremen derimod har en lidt mere tyktflydende konsistens. De fedtgivende indholdsstoffer bliver længere på huden under barberingen og beskytter således huden mod mikroskopisk små sår - årsagen til hudirritationer, små knopper og en brændende fornemmelse efter barberingen.

Desuden giver barbercremen dig to anvendelsesmuligheder. Når du har travlt, påfører du den blot direkte på huden fra bøtten med hænderne. Vil du gerne celebrere Rasur barberingen som et elsket ritual? Det er ikke noget problem, barbercremen kan også skummes op med barberkosten og påføres som vanligt.

Find den bedste barbercreme hos parfumdreams

Uanset, om du vil bruge barbercreme til at studse skægget eller fjerne håret på hovedet på en blød måde: Det bedste udvalg af barbercremer finder du i vores onlineshop. Vi mener: Barbering er noget meget individuelt og hver mand bør bruge de produkter, som passer til hans type og hans huds behov. Derfor finder du forskellige barbercremer til ethvert budget hos os.