Negleklippere & -tang

48 Vare
43
5/5 baseret på alle bedømmelser

Negleklippere og -tænger giver en præcis manicure

Kort eller lang, mandelformet eller som en stillethæl: Negleklippere og -tænger hjælper dig med at få dine fingernegle i den ønskede form. De præcise skæreværktøjer afkorter også meget tykke negle uden at beskadige dem. Det sikrer de slebne kanter og vægtstangsprincippet.

Forskellige negleklippere til dine behov

Finger- og tånegle er meget forskellige. Nogle mennesker har robuste og tykke negle, mens andre har papirstynde negle. Derfor er udvalget af negleklippere så bredt. Du har følgende muligheder at vælge imellem:

  • Fingernegleklipper på 6 cm: Standardstørrelse, der uden problemer afkorter almindelige fingernegle. Også velegnet til tånegle, som regel dog ikke til neglen på storetåen.
  • Negleklipper stor på op til 10 cm: Model i overstørrelse særligt til tykke fod- og tommelfingernegle.
  • Negletænger med fjeder: Her har selv de tykkeste negle ingen chance. På grund af fjederen forstærkes vægtstangsprincippet, og håndteringen går meget let.

De fleste negleklippere og -tænger er af rustfrit stål. Nogle overflader er forniklede. Vær opmærksom på det, hvis du har tendens til allergi.

Negleklipper eller negletang – hvad skal jeg vælge?

Det er let at nævne fordelene ved en gængs strong>fingernegleklipper. Den er let at håndtere og kræver næsten ingen plads. Snitkanten er lige, og det forebygger indgroede negle. De store modeller er egnet til både fod- og fingernegle. De fleste modeller har en integreret fil.

Negletænger er et professionelt værktøj, der kræver en smule øvelse. Hvis de bruges korrekt, kommer de kraftige blade hver negl til livs, ægte eller kunstig. Mindre velegnet er de til sarte fingernegle, her er de ofte for klodsede. Negletænger er som regel tungere og større. De kræver tilsvarende mere plads. For begyndere kan håndteringen i starten være lidt vanskelig.

Det afhænger af, hvordan dine negles beskaffenhed er. Hvis du selv ønsker af afkorte dine gelnegle, kan det betale sig at investere i en negletang. En stor negleklipper er alsidig og hjælper dig med din pedikure. En mindre model er perfekt til kufferten eller håndtasken.

Sådan bruger du negleklipperen og -tangen rigtigt

Negleklipperensholder blokerer klipperen i sin udgangsposition. Derfor skal den først sættes i en vinkel på 45°. Du tager klipperen mellem tommelfinger og de øvrige fingre. Skub fingerneglen mellem klipperne. Et kort tryk – færdig. Tilsvarende tager du negletangen mellem fingrene og tommelfingerbalden. Derved dannes der nok tryk til at du kan afkorte selv kraftige negle.

Negleklippere og -tænger skal rengøres regelmæssigt

Efter endt brug bør du ikke bare lægge negleklipperen eller negletangen tilbage på plads. Hold dem i stedet under rindende vand for at fjerne grov smuds og hudpartikler. Derefter desinficerer du dem med alkohol eller isopropanol. Det bør du altid gøre, navnlig hvis du deler negleklipperen med andre personer i din husstand. Dermed forhindrer du, at bakterier og svamp kan sprede sig.