Kun til kl. 23:59: 22%* rabat på mange produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Badesvampe: Wellness hjemme hos dig selv

En badesvamp er et fantastisk wellnessprodukt til brug i bruser eller badekar, for den har mange positive egenskaber:

  • Den får brusegelen eller sæben til at danne masser af skum, der er lettere at fordele på kroppen.
  • Badesvampens lidt ru overflade har en peelingeffekt, så den fjerne døde hudceller. Det renser huden grundigt og forebygger urenheder.
  • Ved at massere huden med svampen øges blodcirkulationen, og det kan betyde, at huden på længere sigt bliver opstrammet. Desuden bliver huden mere modtagelig for plejeprodukter.

Brusesvampe fås både i kunstfibre og i mere eksklusive naturmaterialer, blandt andet:

  • Luffa: Massagesvampene består af Luffa-græskarets indre dele.
  • Konjak: Konjak-svampe udvindes af rødderne fra planten leopardstilken.
  • Natursvampe: De stammer fra havet, ligner koraller, og vokser på havets bund – først og fremmest i Middelhavet.

Badesvampe af kunstfibre: Hvad er fordelene?

En Peelingsvampe af kunstfibre består ofte af væv eller mikrofibre. De er for det meste i klare farver og kan derfor pifte dit badeværelse op. Nogle har to forskellige overflader og kan derfor opfylde forskellige formål, for eksempel anvendelse i ansigtet og på kroppen. Kunstfibersvampe fås også med et langt skaft, så det er nemt at nå ryggen.

Få smidig hud med en peelingsvamp

Da en badesvamp kan få sæbe og brusegel til at skumme kraftigt, bruger du mindre. På lang sigt sparer du penge, og du handler bæredygtigt. Desuden intensiverer skumdannelsen peelingeffekten, og din hud kan endnu bedre optage de plejende indholdsstoffer. Med en mild brusegel beskytter du hudens naturlige barrierefunktion.

Badesvampe: Det skal du være opmærksom på under anvendelsen

Badesvampe kan være grobund for bakterier, hvis du ikke renser dem korrekt. I svampen samler der sig døde hudceller, og på grund af det fugtige og varme klima i badeværelset eller i bruseren kan der danne sig bakterier, der hurtigt opformerer sig.

Derfor bør du efter hver brug af din massagesvamp rense den grundigt, så du skyller de døde hudceller ud af svampen. I modsat fald fordeler du ved hver brug bakterierne på din krop, hvilket kan medføre hudirritation. Du bør også være opmærksom på, at du ikke vasker intimområdet med svampen, eller at du bruger en anden svamp end den, du bruger til resten af kroppen. Også det beskytter dig mod bakterier.

Hvor ofte skal du udskifte en badesvamp?

Du bør udskifte din badesvamp efter tre måneder. Selv om den stadig ser fin ud, er risikoen for at den indeholder store mængder bakterier alt for høj. Hvis den forinden begynder at lugte, bør du straks kassere den og købe en ny badesvamp.

Den rigtige badesvamp til dig: hos parfumdreams

Få wellness hjemme hos dig selv, og forkæl din hud med en badesvamp. Sådan bliver en tur under bruseren til en wellnessoplevelse. Se de mange forskellige badesvampe hos parfumdreams; de gør din hud særlig ren og blød.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 29.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube