Gellak

18 Vare
148
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Gelneglelak – neglepleje, der holder

Perfekt lakerede negle ser altid velplejede ud uanset om du vælger en naturtone, en klassisk rød nuance eller en pangfarve. Med gelneglelak går drømmen i opfyldelse for alle, der ønsker sig en holdbar lak, selv hvis neglene på hænder eller fødder udsættes for lidt af hvert.

Gelneglelakker kan påføres hjemmefra lige som almindelige lakker. Men de har en lidt anden tekstur, der gør lakken lidt mere tyktflydende. Det kræver lidt mere tålmodighed, når du påfører lakken. Men du bliver belønnet med flotte og meget dækkende farver.

Fordelene ved gelneglelak med og uden UV-lys

Der findes to typer gellak. På den ene side er der UV-neglelak, der skal hærde under en særlig lampe. Anskaffelsesomkostningerne er højere, men hvis du vil bruge gelneglelak regelmæssigt, er det en tidsbesparende metode. På den anden side er der gelneglelak til anvendelse derhjemme, fordi det hærder ved lufttørring.

Lufttørring eller UV-lampe? Der er fordele ved begge metoder. Følgende oversigt kan hjælpe dig med at træffe dit valg:

  • UV-neglelak holder længere end gelneglelak, der lufttørrer uden brug af lampe.
  • Hærdning under en UV-lampe er hurtigere og lettere, men det nødvendige udstyr er ikke helt billigt.
  • Til brug derhjemme findes der særlige gelneglelakker, der kan lufttørre, hvilket dog tager ret lang tid. For at få et virkelig flot resultat bør du påføre flere lag, der hver især skal tørre grundigt.
  • Hvis du påfører gelneglelakken omhyggeligt og giver den god tid til at lufttørre, holder den tydeligt længere end almindelige neglelakker.

De innovative lakker har en tekstur, der gør, at de holder sig flotte rigtig længe. Som regel skal gelneglelakken først fjernes, når neglene er vokset så meget ud, at der opstår en revne mellem lak og negl.

Sådan lykkes din manicure med gelneglelak

For at neglelakken holder perfekt bør neglene inden påføringen renses grundigt for fedt og snavs. Afkort og fil dem som ønsket. Påfør først derefter et tyndt lag basecoat, altså en underlak. Så snart den er tør, kan du påføre selve lakken: Påfør den ønskede gelneglelak i tynde lag. Som afslutning, når lakken er fuldkommen hærdet, påfører du en topcoat.

Den gennemsigtige overlak kan have forskellige egenskaber. Den kan få neglelakken til at fremstå enten glansfuldt eller mat. Den fås også med andre ekstra effekter, for eksempel med glimmerpartikler. Men dens hovedopgave er at beskytte gelneglelakken mod skader.

Køb gelneglelak hos parfumdreams

Vælg diskrete nudefarver, hemmelighedsfuldt sort, feminint rødt eller en af de mange andre glade kulører: Gelneglelak findes i mange farver og fås endda som sæt. Fantastiske UV-neglelakker eller gelneglelakker giver imponerende resultater og er desuden modstandsdygtige mod ridser og mod afsplintring.

Negle, der er lakeret med gellak, er med til at du ser velplejet ud, på arbejdspladsen, ved sport og i din fritid. Hvis du slet ikke kan beslutte dig for en bestemt farve, kan du bare kombinere dem: Brug forskellige farver, når du lakerer dine negle. Brug din fantasi, så kan du opnå spændende effekter. Få inspiration fra vores omfattende udvalg af gelneglelakker!