Parfumer til kvinder Pleje Makeup
Øjne Læber Gavesæt

Lancôme

10334
5/5 baseret på alle bedømmelser

Lancôme: Luksuskosmetik med fransk charme

Det franske luksusbrand Lancôme har i mere end 85 år vækket begejstring med eksklusive skønhedsprodukter i høj kvalitet, som hjælper kvinder med at fremhæve deres personlighed og individualitet. Det brede sortiment indeholder sensuelle Lancôme dameparfumer, effektive hudplejeprodukter og forførende makeup. Parfumeskaberen og rose-entusiasten Armand Petitjena grundlagde brandet i 1935, hvis navn er inspireret af slottet Château de Lancosme i nærheden af Paris. Helt fra starten fortryllede han sine kunder med fem forførende dufte og ansigtscremen Nutrix, som også i dag er en absolut bestseller.

Lancôme-parfume: Elegante, forførende klassikere

Allerede kort tid efter opstarten af Lancôme lancerede Armand Petitjean fem Lancôme-parfumer, som satte to streger under brandets store succes. Dameduftene Lancôme Idôle, Lancôme Trésor og La vie est belle har i dag status som klassikere. De fås i forskellige koncentrationer fra en intens eau de parfum og til den mere milde eau de toilette. Hos parfumdreams kan du også finde gavesæt med duftene til at forkæle dig selv i hverdagen med eller til at glæde et menneske, som du holder af.

Lancôme-kosmetik: Værdifuld pleje til ansigt og krop

Hudplejen fra Lancôme indeholder indholdsstoffer i en høj kvalitet, som er perfekt afstemt til den enkelte hudtypes behov. De effektive formler er resultatet af mange års forskning. Sortimentet indeholder et stort udvalg af rense- og plejeprodukter til ansigt og krop.

Med kropspleje fra Lancôme forkæler du hele kroppen. Den indeholder plejende og fugtighedsgivende indholdsstoffer som vitaminer, næringsstoffer samt mandel- og jojobaolie. En populær bestseller er Lancômes Idôle La Power Crème, som ved regelmæssig brug kan forbedre hudens udseende, og som indhyller dig i Lancôme-parfumens udsøgte rosenduft.

Eksklusive Lancôme-produkter til en glattere og mere strålende hud

Anti-aging-pleje fra Lancôme indeholder præ- og probiotiske ekstrakter, vitamin C og hyaluronsyre, som har en positiv effekt på mikrobiomet. Lancôme ansigtspleje giver den modne hud vigtige næringsstoffer og mildner de første tegn på hudens aldring. Og plejeserierne fra Lancôme går også et skridt videre: De glatter huden, giver den fylde og modvirker rynker. Hertil har Lancôme sammensat ingredienserne niacinamid, hyaluronsyre, C-vitamin og hørfrøekstrakt.

Luksuspleje fra Lancôme begejstrer med enestående teksturer og udnytter rosens kraft til at regenere og pleje huden intenst i dybden. Den nærer huden, hjælper den til mere spændstighed og efterlader en dejlig følelse på huden. Produkterne fra hydra-zen-kollektionen indeholder beroligende og fugtgivende indholdsstoffer som roseekstrakt, hyaluronsyre og aloe vera. De styrker hudens naturlige, beskyttende barriere og modvirker en træt teint.

Forførende makeup fra Lancôme

Med den luksuriøse makeup fra Lancôme sætter du dine bedste sider perfekt i scene. En primer er den perfekte forberedelse til din makeup. Lancôme Foundations smelter sart på huden og fremtryller en ensartet teint. Mørke rande, bumser og røde pletter kan du skjule med en concealer. Til at opfriske din teint kan du bruge en highlighter, som får ansigtet til at stråle. Eller du kan lave detaljer med en fin rouge.

De matchende forførende læber får du med de højpigmenterede Lancôme læbestifter med mat eller skinnende tekstur. De imponerer med flotte farver, plejende indholdsstoffer og en lang holdbarhed. Sæt dine øjne perfekt i scene med skinnende øjenskygger, øjenblyanter og eyelinere. Du kan fremtrylle et fantastisk blik med Hypnôse mascara, som forlænger vipperne og gør dem tættere.