Bestseller

IsaDora

4
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

IsaDora: Kvalitetskosmetik fra Sverige

Kosmetikmærket IsaDora blev grundlagt for 40 år siden i Malmø. Det giver kvinder mulighed for at fremhæve deres naturlige skønhed og give udtryk for deres individualitet. Helt fra starten var de førsteklasses produkter til ansigt, læber, øjne og negle parfumefri og klinisk testet. De lever op til skønhedsbranchens højeste standarder, er også velegnet til følsom hud og er helt bevidst ikke testet på dyr.

IsaDora – parfumefri kosmetik til alle hudtyper

Da IsaDora bleg grundlagt i 1983, var der særligt fokus på, at kvalitetskosmetik ikke behøver at være en luksusvare, der kun er for de få. I 80’erne var det næsten ikke muligt at finde uparfumerede kosmetikprodukter, og der var heller ikke ret mange farver at vælge imellem. Derfor besluttede brandet at udvikle klinisk testede, parfumefri kosmetik i høj kvalitet. Hos IsaDora var der fokus på produkter, der skulle være lette at anvende, og som på grund af deres lave pris skulle henvende sig til et bredt publikum.

Det koncept er der ikke blevet ændret på. Ved udviklingen af IsaDora-kosmetik står sundhed og sikkerhed i centrum. I strenge kliniske test kontrolleres hvert produkt for effektivitet og hudvenlighed Mærket stiller særligt høje krav til indholdsstofferne. Da IsaDora-produkter ikke indeholder duftstoffer, kan der heller ikke skjules noget. De klarer sig uden unødvendige tilsætningsstoffer, tåles godt og er derfor også velegnet til følsomme hudtyper.

IsaDora-kosmetik har særligt fokus på huden omkring øjnene. Produkterne skal klare kliniske test, hvor øjenlæger er opmærksomme på, at de ikke kun tåles af mennesker med følsomme øjne, men også af alle, der bruger briller og kontaktlinser. Hvis det er muligt, erstatter producenten animalske indholdsstoffer med vegetabilske eller syntetiske alternativer. Der bliver stadig tilføjet nye makeupprodukter til den veganske produktserie. Selv om de ikke indeholder animalske derivater, er deres effekt, kvalitet og kulørte formler på samme høje niveau som almindelig kosmetik.

IsaDora-produkter: Dekorativ kosmetik til alle

Med makeup fra IsaDora kan du skabe mange moderne looks, der fremhæver din personlighed. Foruden gode basisprodukter kan du vælge blandt regelmæssigt skiftende emnekollektioner i nye farver. De passer til enhver anledning, enten til en diskret makeup på arbejdspladsen eller til et spændende powerlook om aftenen. Hos parfumdreams får du dekorativ kosmetik til:

  • IsaDora Teint: Med en primer giver du din hud intensiv fugtighed og dækker samtidig typiske tegn på træthed, så din hud kan vise sig fra sin bedste side. Hvis du bruger den som foundation, får du en jævn teint. Du kan ikke kun få langtidsholdbare, matterende og naturligt udseende foundations hos parfumdreams, du kan også købe concealere, som du kan bruge til at skjule små ujævnheder som bumser, mørke rande under øjnene og røde pletter. Brug Blush Trio 3-i-1 palet fra IsaDora til at fremhæve dine fordelagtige sider. Pudder-makeupsættet fås som bronzer, rouge eller highlighter. Enkeltvis eller afstemt efter hinanden giver contouringprodukterne en strålende, glansfuld finish.
  • IsaDora-øjenmakeup: Du kan vælge mellem enkelte øjenskyggenuancer, kulørte øjenskyggepaletter og udtværingsbestandige eyelinere, så du får den perfekte øjenmakeup. Desuden fås øjenbrynspenne til at accentuere faconen på dine naturlige bryn samt mascaraer, der giver volumen og buede vipper og definerer de fine hår. Test gennemført af øjenlæger sikrer, at alle IsaDora-produkter er hudvenlige og sikrer fremragende pleje.
  • IsaDora-læbemakeup: Læbeplejeprodukterne fra IsaDora plejer og giver flotte farver til læberne. Fås som lipgloss og læbestift med mat eller glansfuldt look og plejende indholdsstoffer.
  • IsaDora-neglelak: Med et udvalg af mere end 40 neglelakker er der helt sikkert også noget for dig. Og det bedste? Den innovative formel har styrkende egenskaber, der plejer neglene. Den ekstra bredde pensel letter påføringen.

Hos parfumdreams finder du passende redskaber, blandt andet små applikatorsvampe, som du kan bruge til at påføre din foundation helt jævnt. IsaDora-pensler er perfekte til at lægge rouge. Med en øjenskyggepensel fremhæver du dine øjne og får din øjenfarve til at stråle. Kamme til bryn og vipper former de fine hår og fjerner små klumper af mascara fra vipperne.