Mega Summer Sale: Spar op til **75%*** på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Et fodbad - en pause for fødderne

Et fodbad ikke kun godt for fødderne men også for sjælen. Derfor er et vitaliserende og forfriskende bad med jævne mellemrum ikke det helt forkerte at gøre. Således kan alle belastede fødder plejes omfattende. I det efterfølgende giver nogle gode råd, så fodbadet bliver en succes.

Et afslappende fodbad til trætte fødder

Før brugen af fodpeeling og fodcreme bør fødderne altid bades. Badet rengør føddernes hus og forbereder fodsålen og tæerne på den yderligere plejerutine. I din forbindelse lindrer selve fodbadet spændinger eller betændelser og forsyner huden med plejende indholdsstoffer. Et fodbad mod hår hud eller fodsvamp kan i den forbindelse især have en lindrende virkning. Og sådan skal fodbadet bruges:

  • Vælg badesaltet:Der findes mange forskellige badesalte, som er egnet til et fodbad. Selvfølgelig er der mulighed for at købe et passende fodbad. Men også egne kreationer af sort te og æteriske olier har en rekreativ effekt. Særligt populære er olier som myrra, tetræolie eller lavendelolie.
  • Klargøring af fodbadet: Kom tilstrækkeligt vand i en passende beholder eller i fodkarret. Til karret er mellem 1800 ml og 2300 ml tilstrækkeligt. Vandtemperaturen bør være på cirka 33 °C. Det er behageligt for foden og belaster ikke huden unødigt.
  • Hvil til fødderne: Bad fødderne derefter i cirka 20 minutter i fodbadet. Hvis en forlængelse af badet ønskes, kan varmt vand efterfyldes. Kontrollér dog vandtemperaturen. Den bør ikke være højere end 40 °C.
  • Tør fødderne grundigt: Efter fodbadet skal fødderne tørres grundigt. Vær i den forbindelse også opmærksom på mellemrummet mellem tæerne. Nu er det tid til at lade fødderne hvile sig, inden fodcremen eller fodlotionen bruges.

Uanset om det er mod svedige fødder eller stressede fødder - der er et fodbad til alle behov og enhver smag, som passer lige præcis til føddernes behov. Brug også et velgørende fodbad ved forkølelse. Citron, eukalyptus og timian giver ikke kun bløde fødder. Deæteriske olier når også frem til luftvejene, uden at irritere dem, og skaber lindring.

Beroligende fodbad om aftenen

Med et badesalt, som indeholder rosenolie, lavendelessenser eller citronekstrakter falder fødderne til ro om aftenen. Brug produkter af høj kvalitet på dine ben og fødder efter fodbadet mod hård hud. Påfør dertil en fodpeeling på fodsålerne, og massér den godt ind. Kom den også omkring hælen og hver enkelt tå. Vask peelingen af med badevandet, og fortsæt med den yderligere plejerutine. Tag tykke uldsokker på, efter at du har smurt fødderne ind. Varmen beroliger fødderne og sørger for, at pleje kan trænge godt ind i huden.

Køb nærende fodplejeprodukter hos parfumdreams

Det er ikke kun et fodbad, der kan have en rekreativ effekt. Også et fodkar med boblefunktion, som stimulerer blodcirkulationen og masserer fodsålerne blidt, gør rigtig godt. Til det formål findes der forskellige produkter i parfumdreams' sortiment. Således lykkedes det ikke kun at rengøre fødderne optimalt. Med en afbalanceret plejerutine er det også muligt at vise sunde og flotte fødder frem. For plejede fødder, som bare ser flot ud i alle sko eller uden sko.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 17.07.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube