Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
Sol de Janeiro 8 Vare

Sol de Janeiro

Sol de Janeiro – Højeffektive plejeprodukter inspireret af brasilianske skønhedshemmeligheder

De luksuriøse plejeprodukter fra Sol de Janeiro tager os med eksotiske indholdsstoffer og forførende dufte med til Copacabanas hvide strande. Med de yderst effektive krops- og ansigtscremer henter kvinder den brasilianske sommer ind på badeværelset på alle tider af året. De forkæler hver en centimeter med pleje af høj kvalitet og hylder deres naturlige skønhed.

Det særlige ved produkter fra Sol de Janeiro

I 2015 udviklede Camila Pierotti, Marc Capra og Heela Yang mærket Sol de Janeiro med visionen om at dele de sydamerikanske skønhedshemmeligheder med hele verden. Produkterne er inspireret af sommeren og den positive indstilling til livet i Brasilien. Med Brazilian Bum Bum Cream skabte trioen et hit. Bodylotionen skal styrke huden på bagdelen (brasilianernes foretrukne legemsdel), armene, benene og maven. Den udstråler en forførende duft af vanilje, saltet karamel og pistacienødder.

I mellemtiden tilbyder Sol de Janeiro mange andre luksuriøse produkter til krops-, ansigts- og hårpleje. Pakket i farverige krukker pynter de på badeværelseshylden. I produktionsprocessen undgår Sol de Janeiro tvivlsomme ingredienser som sulfater, palmeolie, parabener, ftalater, mineralske olier og mikroplastik. Med undtagelse af Brazilian Kiss Lip Butter er alle produkter veganske og gør ikke brug af dyreforsøg.

Køb Sol de Janeiro: pleje i topkvalitet fra hoved til fod

Produkterne fra Sol de Janeiro forkæler huden og håret med værdifulde indholdsstoffer og righoldige teksturer. Med deres aromatiske gourmanddufte sender de brugeren af sted på en duftrejse til den brasilianske strand i Rio de Janeiro.

  • Sol de Janeiro kropspleje, peelings og shower gels fanger den særlige ånd af brasiliansk livsglæde, hvor skønhed ikke ligger i beskuerens øje, men er en attitude.
  • Ansigtsplejen fra Sol de Janeiro med C-vitamin C og AHA-syre lysner hudtonen, beskytter mod frie radikaler og stimulerer cellernes fornyelse. Cupuaçu-smør og Cajá-frugt fugter og forbedrer hudens elasticitet. Den eksotiske duft med vanilje, sort ravblomme, moskus og jasminblomster giver en svingende start på dagen. Brazilian Kiss Lip Butter med kokosolie, cupuaçu-smør og açaí-olie fugter læbernes hud, minimerer rynker og fremtryller en delikat glans på læberne.
  • Sol de Janeiros hårpleje forener også mærkets fordele. Milky leave-on conditioneren Brazilian Joia forsyner håret med fugtighed efter vask og forhindrer frizz. Den indeholder kakaosmør, paranøddeolie og frø fra babassupalmen. Disse ingredienser beskytter håret mod miljøpåvirkninger, gør det modstandsdygtigt og modvirker spaltning. Produktet bruges som varmebeskyttelsesspray og beskytter længderne mod skader forårsaget af høje temperaturer ved styling med glatte- eller krøllejern.

Bestil produkterne fra Sol de Janeiro hos parfumdreams

Du vil gerne købe de luksuriøse plejeprodukter fra Sol de Janeiro? Hos parfumdreams kan du få den brasilianske livsstil direkte hjem til dig selv til de velkendte gode priser. Det betaler sig at se nærmere på det store udvalg af mærker.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube