Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Makeup

4047 Vare

Make-up – lækre produkter, som fremhæver ethvert look

Diskret til hverdagen eller kraftig til en date om aftenen: Med makeup kan man fremhæve det individuelle udseende. Alt efter anledning og stemning findes der forskellige produkter, som passer til den respektive hudtype og kan virke dækkende, intensivt eller diskret. Med foundation, concealer, pudder, læbestift og blush kan man få ethvert look til at give forskellige resultater.

Musthaves: Fremtrylle et look, der passer til typen, med de rigtige makeupprodukter

Ens eget ansigt er som et lærred, som kan se forskelligt ud og virke forskelligt hver eneste dag. Brug de rigtige makeup-produkter til at skabe forskellige looks og udleve individuelle præferencer. Og det uanset om slutresultatet skal være naturligt eller iøjnefaldende. Sminken skal skabe en smule forandring. Så det er vigtigt at vælge de forskellige produkter, så de passer til formålet:

  • Teint:Brugen af foundation, pudder, concealer, bronzer og blush skal skabe en ensartet og strålende teint. Og det er en realitet, at en varm og jævn teint for mange er lig med ungdommelig og skønhed. Brug de passende farvenuancer til at fremhæve din egen type på fordelagtig vis Det er vigtigt at blende hvert eneste produkt godt, så sminken ikke kommer til at se skjoldet ud.
  • Øjne: Det er uden tvivl øjenmakeuppen, som fuldender enhver sminkeproces. Den giver et vågent blik og er helt sikkert et blikfang. Med mascara, eyeliner, øjenskygge og kohl kan du gøre øjnene mere udtryksfulde. Alt efter ønske og intensitet kan du skabe casual looks med øjenmakeup eller de berømte cat eyes, som kan give et forførende og markant udtryk.
  • Læber: Med de rigtige læbeprodukter og den rigtige teknik kan du ikke kun gøre læbernes farve mere intensiv. Du kan også få læberne til at se fyldigere ud. Og du kan gøre lige, hvad du har lyst til. Læbestifte, liplinere og lipgloss fås i et utal af farver, så der ikke står noget i vejen for at skabe klassiske eller sensuelle læber.
  • Øjenbryn: Hvis øjnene er sminkede, skal øjenbrynene også være det. Med en øjenbrynsblyant, øjenbrynspudder, der passer til, eller øjenbrynsgel kan brynene gøres mere intensive eller små mellemrum kan fyldes ud. Effekten er fantastisk og afrunder først øjenmakeuppen sådan rigtigt.
  • Negle: Dekorativ kosmetik er ikke kun til ansigtet. Neglene, hænderne og fødderne kan også få noget farve. På den måde kan neglene, alt efter type og årstid, forsynes med den passende farve. Til en helt igennem vellykket manicure og pedicure.
  • Tilbehør: Om det er en vippetang, spidsere, patches, pincet eller svamp – det er tilbehøret, som gør at man kan bruge makeuppen i praksis. Det gør skønhedsrutinen noget nemmere og får desuden makeuppen til at sidde perfekt.
  • Pensler: Pensler fås ikke kun i forskellige udførelser, men også til forskellige områder i ansigtet. Udnyt de mange forskellige muligheder til på en nem måde og med et flot resultat at påføre foundation, øjenskygge, highlighter, blush og bronzer. Men for at du altid får et tilfredsstillende resultat skal penslerne rengøres regelmæssigt. Det bevirker, at penslerne holder formen og altid er hygiejniske.

Køb lækker makeup hos parfumdreams

Makeup er alsidig, inspirerende og ideel til at gøre ens eget udseende perfekt. Til hverdagen eller den store dag: Med dekorativ kosmetik kan mange forskellige looks blive en realitet. Hos parfumdreams kan du finde forskellige produkter fra velrenommerede og kendte mærker. Find de passende favoritter, som efterhånden kan avancere til at blive dine nye favoritter i din makeup-rutine.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube