Pincet

34 Vare
33
5/5 baseret på alle bedømmelser

Pincetter – små skønhedsredskaber mod uønsket hårvækst

Hvem kender ikke det? Du kaster et kort blik i spejlet. Og opdager med det samme et irriterende hår. Det stritter lige ud i luften, selvom det slet ikke skulle have siddet der. Du skynder dig at gribe fat i en pincet, og så er det klaret. En pincet er uundværlig, og hører til i ethvert badeværelse.

Hvilke slags pincetter findes der?

Pincetter har to arme med hver en spids, som hver især kan have en forskellig facon. Det kommer an på, hvad du skal bruge dem til. En pincet til øjenbrynene er god til alle former for hår. Med den skrå spids er det nemt at få fat i enkelte hår. Der findes desuden følgende varianter:

  • Spidse pincetter: Gode til at plukke enkelte vippehår eller hele vippelinjen, så den sidder lige præcist langs øjenlågene. De afrundede spidser minimerer faren for at komme til skade under brugen.
  • Lige pincetter: Universalmodellen til ethvert formål. Altid en kærkommen gæst i toilettasken eller håndtasken. Fjerner nemt splinter eller hår uønskede steder.
  • Buede pincetter: Begge spidser er let buede. Det giver et større tryk og du kan fjerne genstridige hår eller flosset neglehud.
  • Pincetter med fordybede gribeflader: Det ergonomiske greb gør, at de ligger godt i hånden. Dine fingre bliver, hvor de skal
  • Pincetter med bøjet spids: Det visuelt pæne design gør det også nemmere at få fat i meget, fine hår – perfekt til plukkede bryn.

Pincetter fremstilles af mange forskellige materialer. Engangspincetter bør du helst ikke bruge af miljømæssige årsager. Men den slags er for det meste heller ikke særligt præcise. Vælg hellere en model i rustfrit stål. Denne slags øjenbrynspincetter er robuste, og du vil have glæde af dem i lang tid. Mere specielle varianter har flotte forsiringer på selve armene, og nogle er endda blevet prydet med et papirtyndt lag guld.

Sådan rengør du dine pincetter til øjenbrynene

En regelmæssig rengøring er også et absolut must for disse små skønhedsredskaber. Skyl derfor din øjenbrynspincet kort i rindende vand, hver gang du har brugt den. Tør efter med et lommetørklæde eller vatrundel. Det fjerner mikroskopiske, døde hudceller, som er næring for bakterier.

Vil du fjerne en træsplint fra fingeren med din skrå pincet? Så bør du desinficere pincetten og huden med sprit det berørte sted både før og efter.

Også selvom pincetter normalt holder i meget lang tid: Deres levetid er faktisk begrænset. Lukker spidserne ikke længere helt til? Bliver det sværere og sværere at fjerne hår? Eller har du ligefrem opdaget små rustpletter på indersiden? Så er det på tide at skifte pincet.

Har du været på udkig efter en ny pincet?

Hos parfumdreams kan du udover de spidse pincetter også finde de skrå varianter. Af kvalitetsmaterialer, pyntet med ornamenter eller helt enkle med fordybet gribeflade: Vi har lige den pincet, du skal bruge. Forkæl dine bryn med det bedste og køb dit nye skønhedsredskab.