Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Aftersun: Hurtig hjælp ved rødmen og solskoldning

Det spænder på panden, næsen og kinderne – hvis man ikke har beskyttet sin hud tilstrækkeligt mod solen, så kan man opleve let rødmen og solskoldning, kan modvirke det med en aftersun lotion til ansigtet.

Selvom man har brugt tilstrækkeligt med solbeskyttelse, så er ansigtshuden ofte tør og spændt efter en lang dag. Solen udtørrer nemlig huden, og en aftersun lotion tilfører huden fugt. Særligt i ferien efter kontakt med saltvand eller sant er en righoldig aftersun ansigt-lotion det helt rigtige. Hudens fugttab kan mindskes med aftersunprodukter til ansigtet ifølge studier.

Hvad er forskellen på aftersun og almindelig ansigtscreme?

Aftersun er specielt afstemt efter hudens behov efter solbadning. Den indeholder kølende og fugtighedsgivende virksomme stoffer, som kan mindske rødme og irritation:

  • Aloe vera
  • Panthenol
  • Allantoin
  • Mentol

Den plejer huden yderst skånsomt, giver en frisk hudfølelse og har en betændelseshæmmende virkning. Takket være indholdet af antioxidanter i aftersun ansigt-produkter stimuleres hudcellerne til at regenerere sig selv.

Inden brug afaftersun skal huden renses grundigt. Sved, sand og solcreme skal fjernes, så huden effektivt kan køles og plejes – ellers går den fugtgivende effekt tabt. Aftersun trænger hurtigt ind i huden og giver pålidelig førstehjælp efter for meget sol.

Med en aftersun heler rød hud hurtigere end med almindelig dagcreme. Særligt med de meget fede cremer er der risiko for, at porerne lukker til, hvilket kan medføre rødme, bumser og irritation. Den flydende og lettere konsistens i aftersun lotion egner sig perfekt til at lægge sig blidt på huden, trænge ind hurtigt og levere værdifulde virksomme stoffer. Den betændelseshæmmende og kølende effektiv dulmer den solskoldede hud og gør den mindre smertefuld. Indholdet af plejende stoffer, som fx aloe vera eller morgenfrue, beroliger, regenererer og opfrisker huden.

Hvilke aftersun produkter findes der?

Udvalget af forskellige aftersunprodukter er stort. Man kan få aftersun til ansigtet, aftersun serum samt kølende aftersun spray til huden efter for meget sol. Da ansigtshuden er særligt krævende, skal den også behandles med ekstra pleje.

Med en aftersun creme skal du være opmærksom på, at den ikke indeholder parfume eller duftstoffer, for det kan irritere dem i forvejen medtagne hud yderligere. For aftersun ansigt-produkter gælder, at parfumestoffer helt grundlæggende er kritiske, da de hurtigt kommer i øjnene på grund af den flydende konsistens. Hvis rødmen er meget stærk, og hele ansigtet brænder og strammer, så kan man også bruge en aftersun maske, som giver kølende lindring og leverer masser af fugtighed.

Ved stærk solskoldning, eventuelt med blærer, nytter det ikke noget at bruge aftersun. Det anbefales i så fald at bruge en speciel brandslave eller tage en tur til lægen.

Hvordan anvender man aftersun lotion?

Efter hver solbadning eller længere ophold i solen skal du påføre aftersun. Kom rigelige mængder i ansigtet, og glem heller ikke andre steder på kroppen, som ligeledes kan profitere af en aftersun ansigt-creme:

  • Dekolletage
  • Hals
  • Nakke

Huden skal bruge ca. 12 timer til at regenerere. Derfor gælder følgende: Jo tidligere du påfører cremen, jo hurtigere føles huden igen smidig og tilstrækkeligt forsynet med fugtighed.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube