Ansigtspeeling

116 Vare
179
5/5 baseret på alle bedømmelser

Ansigtspeeling – for en glat, ren hud

Ethvert ansigt har brug for daglig rengøring og pleje. Alligevel finder denne detalje meget sjældent sted som del af plejerutinen: ansigtspeeling. Disse produkter er dog meget vigtige for vores hud. Peelingen indeholdt i partiklerne fjerner nemlig døde hudceller, der blandt andet er med til at tilstoppe porerne. Så hvis du regelmæssigt sørger for en peeling til ansigtshuden kan du glæde dig til en glat og strålende hud.

Rensning dybt i porerne takket være ansigtspeelings

Vores hud yder en helt masse. Den må dagligt optage plejeprodukter, udsættes for UV-stråling og skal desuden også komme klar med snavpartikler. Heldigvis bidrager talrige hudceller til regeneration af huden. Hudcellerne bruger omkring en måned til at regenere sig selv. Med en ansigtspeeling hjælpes processen på vej.

  • Peeling til tør hud: Brug speciel ansigtspeeling til tør hud, hvis ansigtshuden er anspændt. Disse peelings er blide for huden og fjerner døde hudceller grundigt. Samtidig stimulerer en peeling blodcirkulationen. Det giver dig en jævn og flot teint.
  • Ansigtspeeling til fedtet hud: Fedtet hud har tendens til øget talgproduktion. Med den rigtige ansigtspeeling skabes dog en god ligevægt. Peeling fjerner overskydende olier og forringer på den måde, at der dannes bumser og hudorme.
  • Ansigtspeeling til blandet hud: En ansigtspeeling til blandet hud sørger for en frisk hudfølelse. Vær særligt opmærksom på T-zonen i pande, på næse og hage. Her har huden tilbøjelighed til at være mere fedtet. Kinderne er lette at behandle eftersom huden her for det meste er tør.
  • Ansigtspeeling til moden hud: Både ung og moden hud bør regelmæssigt forkæles med en peeling. En ansigtspeeling til moden hud understøtter hudens fornyelsesproces og kan modvirke første tegn på aldring af huden.

Kosmetikprodukter, cremer, makeup og meget mere kan dagligt belaste vores hud. En ansigtspeeling fjerner snavspartikler og sætter gang i hudens regeneration. Resultatet er en forbedret hud, der virker attraktiv og forfriskende.

Hvad er forskellen mellem AHA-, BHA- og PHA-peelinger?

Der findes en kemisk peeling, der er målrettet udviklet til fedtet eller uren hud. Den indeholder ofte salicylsyre eller mandelsyre. Disse syrearter trænger dybt ind i hudens lag og tilskynder kollagenproduktion. BHA understøtter i den sammenhæng cellefornyelsen og virker antiinflammatorisk. AHA er velegnet til tørre hudtyper mens PHA-peelings er tiltænkt moden hud.

Ansigtspeeling for en glat hud

En grynet peeling sørger for en glat hud. Den bidrager til at fjerne døde hudceller fra hudoverfladen. Tilbage er en blød hud, der føles velplejet.

Sådan anvender du en ansigtspeeling: Anvend helst en peeling to til tre gange i ugen efter rengøringen om aftenen. Påfør produktet blidt og i cirkelbevægelser på huden. Sørg for at undgå partiet omkring mund og øjne. For at fjerne alle peelingpartikler igen er det nok at bruge rent vand. Brug efterfølgende en mild fugtighedscreme, der beroliger og plejer huden.

Køb ansigtspeeling hos parfumdreams

Forskellige ansigtspeelings fra lægende jord, havsand, sukker eller ris virker som balsam for vores hud. De renser porerne og fjerner overskydende hudpartikler. Med en dybdegående rengøring får huden ny energi og forsynes optimalt med sunde stoffer. På parfumdreams er der forskellige ansigtspeeling til rådighed, der muliggør en blid rensning af huden. Et lille tip: Peel også i ny og næ læberne med en mild peeling – for en forførende skøn kyssemund.