Ansigtsolie

73 Vare
197
5/5 baseret på alle bedømmelser

Ansigtsolie: Lækker pleje til alle hudtyper

Regelmæssig pleje er ikke kun godt for huden, men også for vores velvære og selvværd. Hvis vi af og til bruger tid til os selv, styrker det et bevidst forhold til vores krop, og vi kan være os selv, også i hektiske situationer. En ansigtsolie er her den perfekte hjælper. Den bidrager nemlig til, at hudens naturlige beskyttelse forbliver intakt, og får os til at stråle hele dagen.

En velplejet ansigtshud får os til at se yngre ud og giver huden friskhed. Godt, at der findes en passende ansigtsolie til enhver hudtype. Det er ikke kun godt for huden, men også for sjælen. De fleste ansigtsolier har nemlig en behagelig duft, der giver en perfekt start på dagen.

Lækker og beroligende: Ansigtsolie til uren hud

En ansigtsolie er også særdeles velegnet til uren hud. Den giver huden fugtighed uden at tilstoppe porerne. Desuden trækker den hurtigt ind i huden uden at efterlade rester. Det gør den perfekt til ansigtsplejen om morgenen – på få minutter er du klar til at starte på en ny dag. Ansigtsolier til uren hud er egnet til disse hudtyper:

Ansigtsolie til uren hud modvirker, at der går betændelse i tilstoppede porer. Derfor bruger producenterne af disse typer olie betændelseshæmmende indholdsstoffer. De virker beroligende og forfriskende på samme tid.

Fugtighedsgivende ansigtsolie til tør hud

Mange miljøpåvirkninger medfører, at vores hud udtørrer over tid. Vores hud lider, netop fordi vi i vores hverdag er udsat for et højt stressniveau. Men også faktorer som sollys, fint støv, rygning eller usund kost bidrager til at vores hud mister fugtighed.

Her kan vi anbefale en ansigtsolie til tør hud, fordi den giver huden store mængder fugtighed og får huden til at stråle igen. Efter at olien er påført, føles huden velplejet uden at den virker fedtet.

Tips til brug af ansigtsolie

For at ansigtsolien kan udfolde sin fulde styrke skal huden renses grundigt inden brug. For de fleste mærkeprodukters vedkommende er det som regel tilstrækkeligt med få dråber. På emballagen kan du få mere at vide om den rigtige dosering. For meget ansigtsolie på huden kan efterlade en olieholdig film, derfor er det vigtigt at kende der rigtige mængde.

Ansigtsolien bør så med fingrene masseres blidt ind i den let fugtige hud med cirkulære bevægelser. Undgå øjne og mund. Med en blød klud kan du fjerne eventuelle rester. På den måde trækker ansigtsolier bedst ind i huden.

Mange brugere integrerer deres yndlingsolie i deres morgenrutine. Så er deres hud velforsynet med vigtige aktivstoffer hele dagen og stråler frisk og fuld af energi. Der findes dog også ansigtsolier, der påføres om aftenen og bliver på huden hele natten. Ideelt er selvfølgelig en kombination af begge produkter.

Vores ekstratip: Plejen stopper ikke ved ansigtet. Også halsen og dekolletéen udsættes for skadelige miljøpåvirkninger og har derfor også brug for pleje. De bidrager nemlig også til, at du ser velplejet og ungdommelig ud. Derfor anbefaler vi, at disse område indgår i din plejerutine. Den følsomme hud på disse områder nyder godt af førsteklasses ansigtsoliers sarte tekstur.

Bestil ansigtsolier online hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du mange ansigtsolier fra velkendte kosmetikproducenter som BABOR, Primavera, Biotherm, Lavera og Dr. Scheller. Med de forskellige kombinationer af aktivstoffer finder du i dette sortiment den egnede ansigtsolie til din hudtype.