Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Hals & dekollete

2 Vare

Speciel pleje til hals & decolleté

Pleje af halsen og decolletéen kommer ofte til kort. Og det er endda særligt vigtigt, fordi huden er meget sart og følsom lige netop her. I de dybere lag her er der næsten intet fedt og ingen talgkirtler. Da huden har sværere ved at lagre fedt her, har den en øget tendens til at blive rynket og tør. Hos parfumdreams finder du forskellige hjælpemidler såsom pads, serummer eller hals- og decolleté-cremer, som strammer huden op, giver intensiv fugt og modvirker dannelsen af små rynker.

Decolleté-pleje mod rynker

Især om sommeren er halsen og decolletéen sjældent dækket med tøj, så solen igennem mange år kan skade huden, hvilket fører til fine linjer og rynker. Derfor bør en opstrammende creme til halsen og decolletéen være med UV-beskyttelse. En høj solfaktor forhindrer desuden, at der dannes pigmentpletter. Forskellige produkter som serummer, masker, cremer og pleje-pads kan hjælpe huden med at se yngre ud:

  • Decolleté-creme: Hvis du vil give din hals og decolleté en intensiv pleje bør du bruge creme hver eneste dag. Når du er ung er det tilstrækkeligt med en normal fugtighedscreme. Med tiltagende alder anbefales det at bruge specielle produkter, som sætter gang i collagendannelsen og forsyner huden intensivt med fugt. Det er bedst at komme en opstrammende creme til halsen og decolletéen på den rensede hud både morgen og aften for at modvirke for tidlig dannelse af rynker.
  • Serummer og ampuller til hals og decolleté: For at forsyne huden fra tredive og opefter med intensiv pleje kan du bruge en speciel serum tre gange om ugen. Så trænger de værdifulde næringsstoffer dybere ned i huden. De indeholder fugtighedsgivende ingredienser som hyaluronsyre, som strammer huden op. Samtidigt har de en opkvikkende og forfriskende effekt. Hvis huden i takt med aldringsprocessen bliver mørkere nogle steder, kan dette afhjælpes med serummer med vitamin C, sød mandelolie eller lakridsrod.
  • Decolleté-pads Decolleté-pads er af medicinsk silikone. De indeholder hyaluron og andre plejende ingredienser. Når du har renset huden, klæber du dem på decolletéen og lader de velgørende ingredienser virke i ca. en time. Hvis du bruger pads om natten, forhindrer du, at huden lægger sig i folder. Disse pads mindsker linjer og små rynker. De stimulerer blodgennemstrømningen, cellefornyelsen og collagenproduktionen. Den øjeblikkelige virkning får huden til at se spændstigere og fyldigere ud.
  • Masker til hals og decolleté: Det anbefales desuden at bruge en plejende maske en gang om ugen. Den har et højt indhold af opstrammende, fugtighedsgivende ingredienser som hyaluron eller aloe vera. Især efter en dag på stranden hjælper den med at regenerere solstresset hud. Antioxidanter som vitamin E beskytter mod frie radikaler, som fremskynder hudens aldring.

En scrub en gang om måneden stimulerer blodgennemstrømningen. De fine partikler fjerner snavs, talg og døde hudceller. En massage fremmer blodcirkulationen og stimulerer cellefornyelsen. Sådan forbereder du din hud optimalt til den efterfølgende pleje.

Køb decolleté-creme hos parfumdreams

Det er ikke kun dit ansigt, der har brug for pleje. Forkæl din hals og decolleté med lækre produkter. Kig i ro og mag i perfumdreams’ onlineshop og se de mange forskellige cremer til hals og decolleté, som forsyner din hud med intensiv pleje.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube