Ansigtsserum

552 Vare
14546
5/5 baseret på alle bedømmelser

Ansigtsserum - en ekstra portion pleje til huden

Ansigtsserum er det perfekte supplement til den daglige plejerutine. De små flasker og ampuller indeholder forskellige virkestoffer, der tjener til at forskønne huden. Afhængigt af sammensætningen mildner de rynker, bekæmper hudens urenheder, fugter huden eller lindrer pigmentpletter. Et serum til ansigtet plejer intensivt. En forudsætning er valget af produkter, der er afstemt efter den pågældende huds individuelle behov.

Hvad er en ansigtsserum?

Et ansigtsserum er et stykke kosmetik med en høj virkestofkoncentration, der har en let, flydende og geleagtig konsistens. Produkterne er meget drøje, hvorfor alene få dråber er nok, når de påføres. Et godt ansigtsserum trækker hurtigt ind i huden. Det fedter ikke og forsyner huden optimalt med fugtighed, regenererende indholdsstoffer og nærende stoffer.

Virkestofferne er højt doseret i et serum. De trækker dybt ned i hudens lag og udfolder der sin hudskånende virkning. Produkterne fås i ampuller eller flasker. Sidstnævnte indeholder en pipette, der letter doseringen.

Vælg det helt rigtige ansigtsserum til din hydtype

Når du vælger bør du tage højde for, at du vælger et serum til ansigtet, der passer til din huds behov. Ved regelmæssig anvendelse lindres dermed hudproblemer som bumser, rynker og en falmet teint. Men også normal hud profiterer af et let serum med C-vitamin og hyaluronsyre. De højtdoserede virkestoffer tilfører et sundt skær og polstrer huden med masser af fugtighed. Hos parfumdreams finder du de rigtige produkter til enhver hudtype:

  • Moden hud profiterer af serum med C-Vitamin eller retinol. Dertil kommer varianter med ferulinsyre, hyaluronsyre eller præ- eller probiotisk ekstraktion. De forbedrer hudens udseende, forsyner huden med masser af fugtighed og mindske tydelige tegn på tidlig aldring. Collagen tilfører huden mere elasticitet og spændstighed. De styrker hudens beskyttende barriere og sørger for en strålende teint.
  • Uren hud har også brug for meget fugtighed. Også i den sammenhæng er en serum med plejende indholdsstoffer som hyaluronsyre en god løsning. Urenheder bekæmper du med serum, der med salicylsyre eller glycolsyre har en let peelende effekt.
  • Tør hud profiterer af en fugtighedsgivende serum til ansigtet. Produkter med hyaluronsyre, aloe vera og niacinamider giver huden vitalitet. De indeholder et sart skær og virker forfriskende. Derved forsvinder sågar lette tørre rynker.
  • Følsom hud, der tenderer til røde områder og irritation kan du berolige med et serum, der indeholder termalvand eller hamamelis. Aminosyrer og antioxidanter tilfører huden mere modstandsdygtighed. For et jævnt hudbillede egner essenser med grøn te og acai-bær sig.
  • Grå hud får et flot, sundt skær, hvis du regelmæssigt anvender serum med hyaluronsyre og C-vitamin til huden.

Ved pigmentpletter kan serum med C-vitamin samt morbær, bjørnebær eller lakridsrodsekstrakt på sigt udglatte hudens tone. Der findes efterhånden også talrige varianter til følsomme øjenpartier. De indeholder virkestoffer som hyaluronsyre, vindruekernolie, agurkeekstrakt eller C-vitamin, der skal mildne mørke øjenringe, hævelser samt rynker.

Sådan påfører du serum til ansigtet

Et godt ansigtsserum kan uden problemer integreres i den daglige plejerutine. Den erstatter ikke den normale ansigtscreme, men supplerer den. Du påfører produktet efter rengøring af huden og før den almindelige dags- og natpleje. For at det kan trække godt ind i huden skal ansigtet være helt tørt. Et par dråber er tilstrækkeligt. Du påfører dem med cirkelbevægelser på ansigtshuden, på hals og i dekolletagen .