Aftershave balsam & lotion

85 Vare
141
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Aftershave balsam - den blide pleje efter barberingen

En vådbarbering kan virkelig stresse huden meget. Især ansigtshuden har derfor brug for særlig pleje efter barberingen. De, der synes, at en klassisk aftershave er for intensiv, kan også ty til en mildere aftershave balsam. Den forener aftershavens desinficerende egenskaber og en de plejende og fugtgivende egenskaber ved en ansigtscreme til mænd med hinanden. Med det lavere indhold af alkohol er den nænsom og virker beroligende på huden efter barberingen.

Aftershave lotion som en del af plejerutinen

Selvfølgelig kan en aftershave lotion også bruges andre steder end i ansigtet. Alle områder af huden kan få glæde af de plejende egenskaber - især, hvis den har en tendens til barberknopper. Først bør du dog altid teste, om du kan tåle aftershave lotionen på det ønskede område af huden. Undtaget herfra er selvfølgelig intimområdet. For denne særligt følsomme del af kroppen findes der ekstra milde plejecremer til forebyggelse af barberknopper.

Med aftershave balsamen bør hudplejen dog endnu ikke være afsluttet. For at væbne huden til dagen, bør den desuden forsynes med en fugtcreme. Dem, der virkelig vil være rigtig gode ved deres hud, supplerer plejen yderligere med et ansigtsserum, som påføres før fugtighedscremen.

Køb plejende aftershave balsam hos parfumdreams

Når den påføres efter barberingen, forvandler en aftershave balsam den irriterede hud til glat, plejet og velduftende hud. Mange parfumeproducenter tilbyder desuden aftershave lotioner, som passer til deres duftserier. Således kan du omgive dig fuldstændigt med din yndlingsduft.