Abonner på vores nyhedsbrev for at få eksklusive rabatter, tips fra eksperter og meget mere!

Menu

Parfumdreams

Mandepleje

1079 Vare

Pleje til mænd – til en flot og strålende hud

Pleje til mænd standser ikke ved barberingen. Tværtimod: Hud, som barberes ofte, kræver lidt ekstra opmærksomhed. Skægbærere har mindre hud, der skal cremes ind, men de har brug for skægpleje. Plejeprodukter til mænd, som specielt er tilpasset mænds behov, gør den daglige plejerutine til den rene fornøjelse.

Også selvom mandens daglige pleje kræver lidt ekstra tid, er det en god investering: Brugen af kosmetik til mænd er wellness til hud og hår og forkæler sanserne med de lækre dufte. I dag, hvor alt skal gå så hurtigt, bør enhver mand give sig selv en gave og bruge et par minutter på sig selv.

Plejeprodukter til mænd og deres velbefindende

En mand, der er velplejet fra top til tå, virker attraktiv, sund og succesfuld. Hvis håret, skægget og huden er velplejet, styrker det selvtilliden, og man får en positiv udstråling. Mange problemer med huden og håret kan afhjælpes ved at bruge den rigtige kosmetik til mænd. Enhver mand bør kende sin hudtype for at kunne vælge de rigtige plejeprodukter. Gode plejeprodukter til mænd klarer ethvert hud- og hårproblem og sørger i første omgang for, at det slet ikke opstår.

Kosmetik til mænd – den ideelle pleje til mænd

Pleje til mænd er sjov og effektiv, såfremt produkterne er gode, er afstemt efter hinanden og passer til den respektive hud. Sådan ser den ideelle pleje til mænd ud:

  • Ansigtspleje til mænd begynder med hudrens, som kan suppleres med scrubs og masker og afsluttes med en egnet dagcreme eller natcreme til mænd.
  • At vaske hår med en vilkårlig sæbe eller brusegel er ikke nogen god idé. Styrkende, plejende hårpleje til mænd styrker håret og holder det sundt.
  • En barbering er ikke bare en barbering. Alt efter om det er en tør eller våd barbering, skal man bruge forskellige slags plejeprodukter til mænd. En beroligende, velduftende aftershave giver følelsen af at være velplejet og føles skøn på den medtagne mandehud.
  • Skægpleje er et must, for kun et velplejet skæg ser hygiejnisk, flot og maskulint ud.

Hvilken herremakeup til hvilken mand?

Enhver mand bør kende sin egen hudtype for at vælge det rigtige produkt. Normal hud eller problemhud: Paletten af plejeprodukter til mænd er stor, og det kan betale sig at investere i plejeprodukter af god kvalitet. Hvilke og hvor mange plejeprodukter en mand har brug for, er individuelt. En god ansigtsrens til mænd, dagcreme og natcreme og et godt hårprodukt til mænd hører til i enhver mands badeværelse.

Et ekstra frisk kick får man med en ansigtsmaske til mænd og en mat teint bliver frisket op, når ansigtshuden behandles med en mild scrub. Den, som starter tidligt med en regelmæssig antirynkepleje, kan ikke forhindre at huden ældes, men udskyde det. De første rynker kan mildnes ved regelmæssig pleje med den rigtige kosmetik til mænd.

Bestil plejeprodukter til mænd online hos parfumdreams

En mand som bruger den rigtige kosmetik til mænd og planlægger tid til den daglige pleje, vil føle sig godt tilpas i sit eget skind. Han udstråler velvære og virker positiv og fuld af livsglæde på sine medmennesker Det er et ekstra plus i jobbet og i privatlivet. Et tip: Solbeskyttelse med høj solfaktor beskytter ikke kun hele året mod solskader men også mod aldersbetingede pletter og rynker. Efter solbadningen glæder huden sig over en fugtighedsmaske og en beroligende creme til mandehud.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube