Goldwell

139
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Goldwell: Hårpleje til perfektion

I mere end 60 år har Goldwell shampoo og hårprodukter stået for fremragende hårplejeprodukter til perfektion. Goldwell arbejder sammen med de bedste hårstylister om kvalitetsprodukter, som har revolutioneret frisørfaget. I 1948 grundlagde Hans Erich Dotter en kemifabrik, som havde fokus på hårpleje og kosmetik udelukkende til frisører. Avancerede produkter er efter Dotters filosofi. Også i dag står virksomheden for et tæt samarbejde med frisørsaloner, som ved hjælp af deres knowhow giver en førsteklasses, moderne produktudvikling.

Goldwell pleje til glansfuldt plejet hår

Den skånsomme pleje til vidunderligt flot hår har Goldwell helt i front. Med den førsteklasses produktserie er der den helt rigtige plejeserie til enhver hårtype. Innovation kommer hyppigt fra Goldwell, som fx skum-permanenten Airboy, som altid er er meget efterspurgt, hører til blandt firmaets absolut største succeser.

Overblik over Goldwell hårplejeserier:

Goldwell Kerasilk-linjen: Denne har 5 individuelle plejeserier til enhver hårtype, som virker aktivt på den krøllede hårstruktur. Den passende serie giver håret fylde og et glansfuldt look.

  • Goldwell Colorance-linjen: Så hårfarven holder i lang tid. Denne linje omfatter foruden holdbare toningsfarver også styling- og plejeprodukter for en intensiv farveglans og righoldig pleje til medtaget hår.
  • Goldwell Bond Pro: Righoldige plejeprodukter til trist hår og knækkede hårstrå. Igennem det innovative virkningsstofskompleks af aminosyrer og peptider, der er indeholdt i produkter, som fx Fortifying Conditioner eller Fortifying Shampoo, er det muligt at opnå en intensiv hårpleje.
  • Goldwell Nectaya: Med den innovative Nectaya-serie kommer hårfarven virkelig til sin ret. Med specielle udviklere og ammoniakfri farvetoner frisker du farven op, og du plejer samtidig dit hår og giver det et farveboost, som holder i lang tid.

Køb Goldwell pleje online

For et look som lige fra frisøren har produkter fra Goldwell noget til enhver. Find din nye yndlingspleje til dit hår hos parfumdreams, og plej dit med førsteklasses indholdsstoffer og et strålende resultat. Det passende professionelle tilbehør fra Goldwell, som diffuser og føn, kan du også bestille med på parfumdreams til gode priser. Brug søgelinjen til at finde dit produkt, eller gennemse det omfangsrige sortiment for at få inspiration.