Hårpleje fra Tangle Teezer

Tangle Teezer er inden for hårkosmetik ikke kun et af de mest populære mærker overhovedet, men de ha… Læs mere
14
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Tangle Teezer Hårpleje

Tangle Teezer er inden for hårkosmetik ikke kun et af de mest populære mærker overhovedet, men de har også fuldstændig revolutioneret hårbørsten. Virksomheden blev grundlagt af stylisten Shaun P, som takket være sin opfindelse ikke kun er blevet et navn blandt frisører og stylister, men som samtidig har skabt en af de mest succesrige kosmetik start-ups i nyere tid. Sin erfaring som stylist har han samlet i saloner verden over, hvor han ikke kun selv arbejdede, men også havde en rådgivende funktion. Her blev den moderne hårbørste så opfundet, for da Shaun opdagede, at almindelige hårbørster nærmest trækker knuder ud af håret og derved beskadiger håret enormt, begyndte han at arbejde på et lønsomt alternativ til hårplejen.

Slut med knuder og purren i håret

Hans svar på en blid og effektiv hårpleje var fleksible børstehår, som kan bøjes så meget, at knuden løses og ikke ""trækkes ud"" på pinefuld måde. Den nye generation af hårbørster gav han det iørefaldende navn ""Tangle Teezer"". I mellemtiden er virksomheden med sin karakteristiske hårbørste en ægte milesten. Børsten er den mest solgte model i England, sælges i mellemtiden dog også internationalt. Opfinderen af Tangle Teezer har dog ikke hvilet på sin succes, for siden den første model er børsten konsekvent blevet videreudviklet - også optisk!

Den perfekte børste til alle lejligheder

Den, der kan li skånsom hårpleje og ofte kæmper med knuder og purren i håret, er godt hjulpet med en Tangle Teezer hårbørste. Børsterne fås i forskellige varianter, som adskiller sig optisk fra hinanden og som altid virker venlige, moderne og utrolig stilfulde. Også af denne grund sætter mange frisører og stylister deres lid til brugen af denne innovative opfindelse, som i de kommende år kun vil blive endnu mere udbredt. Hjemme bliver det at rede og børste håret skånsomt og dejligt.