Ansigtscreme mænd

149 Vare
5134
5/5 baseret på alle bedømmelser

Ansigtscreme til mænd – fordi mandehud også har brug for god pleje

Er ansigtspleje kun til kvinder? Nej, slet ikke: Velplejede mænd er lige så attraktive, succesfulde og selvbevidste! Det er ikke nok bare at vaske og tørre ansigtet for at holde huden ung og sund. Men netop mænds hud, som belastes ekstra meget, når de barberer sig, har fortjent en ekstra portion pleje. Ansigtscremer til mandehud, tilfører fugt, danner en beskyttende hinde og giver et sundt, frisk udseende.

At nuppe en klat creme fra din partner er ikke ligefrem ideelt, for ansigtscreme til mænd er sammensat på en anden måde end kvindernes. Mandens hud producerer mere talg og er tykkere pga. testosteronproduktionen. Neutrale cremer, som både er egnede til mænd og kvinder, føles også lækre, men de har ikke altid den ønskede virkning. Derfor foretrækker flere og flere mænd deres egen ansigtspleje, som hjælper dem med at føle sig godt tilpas i deres egen hud.

Ansigtscreme til mænd – indholdsstofferne gør forskellen

Mandens hud indeholder mere collagen og er derfor stram og spændstig i længere tid, men talgkirtlerne gør, at især yngre mænd ofte har uren hud. Med alderen bliver mandens hud også træt, og livet efterlader synlige spor. Regelmæssig barbering og de daglige miljøpåvirkninger belaster yderligere. Senest nu kan det betale sig at forkæle sig selv og sin hud!

Mange producenter af ansigtscreme tilbyder speciel pleje til mænd, både dagcremer til mænd og natcreme. Men hvordan ved en mand, hvilken creme han skal bruge?

Mænd har også forskellige hudtyper:

  • Tør mandehud skaller, klør og føles stram. Den har brug for en nærende ansigtscreme til mænd. Et af de optimale ingredienser er bl.a. jojobaolie og vitamin E.
  • Fedtet hud viser sig ved skinnende og uren hud i hele ansigtet. Hvis huden på kinderne er tør, men næsen, hagen og panden skinner, drejer det sig om blandet hud. I begge tilfælde kan det anbefales at vælge en ansigtspleje til mænd, som kun indeholder en smule fedt, men til gengæld tilfører meget fugt.
  • Mænd kan også have sart hud. Den bliver hurtigt irriteret og tenderer til at blive rød. Her er en mild. beroligende ansigtscreme til mænddet bedste. Der findes endda rigtigt gode produkter, som lindrer skægpest, og som gør aftershave overflødig.
  • Normal hud bliver ofte forsømt i forbindelse med plejen. Men den trænger også til et frisk boost. Derfor er en creme til mænd, som tilfører fugt og kun fedter lidt, et godt valg.

Hvad ansigtscremer til mænd kan

En plejende creme til mænd, som passer til hudtypen, kan mildne hudens første aldringstegn. Også moden mandehud har godt af at gøre det daglige skønhedsritual til rutine. Irriterende, stram hud føår det straks bedre, og skinnende steder forsvinder. Forsømt hud kommer sig, og urenheder minimeres. Der findes også speciel antirynkepleje til mænd. Faktum er: En strålende smuk ansigtshud og cremernes diskrete, maskuline duft øger selvsikkerheden, uanset alderen.

Bestil ansigtscreme til mænd online hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder enhver mand garanteret de rigtige plejeprodukter. De har den bedste effekt, hvis de er afstemt efter hinanden. Sæbe, shampoo, bodylotion,dagcreme og natcreme til mænd virker bedst , hvis de er fra samme plejeserie. Har man allerede har fundet sit yndlingsmærke, kan man med fordel vælge en creme fra samme mærke. Man bør være opmærksom på endnu en ting, når man køber en ansigtscreme til mænd: I den kolde årstid må produktet gerne være en smule mere nærende og fed end om sommeren.