Foundation

193 Vare
9706
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Foundation til en ensartet hud

Det er helt normalt at have bumser, hudorme, små årer og røde pletter i ansigtet. Uanset, hvor gode plejeprodukter vi bruger: Hudens udseende påvirkes også af mange andre ting såsom gener, ernæring og miljø. For at få huden til at se mere ensartet ud er det perfekt med en foundation. Den udligner ujævnheder i huden og får øjnene til at se mere vågne og strålende ud. Også en mere iøjnefaldende øjenmakeup kommer bredre til sin ret, hvis ansigtshuden ser jævn ud.

Foundations med forskellig finish

For at finde den bedste foundation til dig, bør du kende din hudtype og dine personlige præferencer:

  • Matte foundations: De har en pudderagtig finish og kan især anbefales til fedtet hud. Denne foundation hjælper med at kontrollere uønsket glans i ansigtet og holder sig mat særdeles længe, når den kombineres med en passende ansigtspudder.
  • Glowy foundations: Disse foundations får huden til at stråle. De indeholder ofte fugtighedsgivende ingredienser, som plejer huden hele dagen. Disse foundations er især velegnede til tør hud, for den plejende finish er særdeles god til at dække tørre steder.
  • Silkematte foundations: Foundations med en silkeagtig finish er en god blanding af en mat og glowy foundation – ikke for mat og ikke for skinnende. Derved virker de særligt naturlige og er velegnede til alle hudtyper.

Foundations med forskellig dækevne

Alt efter din personlige præference kan du vælge mellen foundations med lav eller høj dækevne. Til hverdag vælger man ofte en makeup-primer med lav dækevne. Den skjuler uregelmæssigheder en smule og får din huds struktur til at se helt naturlig ud.

Foundations med høj dækevne er især gode, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit look. Du vil få et særdeles flot look med en jævn og ensartet hud. Når du sminker dig, bør du altid starte med kun at komme en smule foundation på. Kom hellere flere tynde lag på end at starte ud med for meget. Så risikerer du, at din makeup lægger sig i ”kager”.

Med forskellige makeup-værktøjer kan du også påvirke din foundations dækevne. En makeup-svamp skaber et særdeles naturligt look. Med en foundation-pensel kan du opnå en meget høj dækevne.

Køb foundations hos parfumdreams

Se de store udvalg af foundations hos parfumdreams. Uanset om du foretrækker en naturlig eller kraftigt dækkende finish, finder du helt sikkert noget her. Prøv foundations fra luksusmærker eller fra materialister og find dine nye favoritter – selvfølgelig altid til fornuftige priser.