20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Øjenbrynsgel

11 Vare

Øjenbrynsgel giver dig wow-faktoren

I dag erøjenbrynsgel et af de mest populære kosmetikprodukter, der giver dine øjenbryn en flot bue, fylde og farve. parfumdreams har et stort udvalg af forskellige øjenbrynsgeler, så der er noget til alle vores kunder. Men når der er så meget at vælge imellem, kan man spørge sig selv: Hvordan finder jeg det bedste produkt til mine behov?

Du skal være opmærksom på følgende:

  • Transparent eller kulørt gel?
  • Hvilken applikator: rund eller flad børste eller pensel?
  • Vandfast eller ikke?
  • Hvilken farve?

Når du skal finde den rigtige gel til dine øjenbryn, skal du først svare på følgende grundlæggende spørgsmål. Transparent eller kulørt gel? Det er en smagssag, hvilken du foretrækker. Der er fordele ved begge produkter. Gel har den fordel i forhold til øjenbrynspenne og øjenbrynspudder, at de bringer øjenbrynene i facon. Gelen omslutter hvert hår og gør det lettere at fiksere det. Kulørt øjenbrynsgel er let at påføre og kan som enestemakeupprodukt fremhæve øjenbrynene perfekt. Transparent gel er til kvinder, der vil style deres bryn helt individuelt. Det er muligt først at øge farven med en pen eller en pudder og bagefter bruge gel for at bringe brynene i den ønskede form.

Øjenbrynsmascara med forskellige applikatorer?

Lige som det gælder for gelens farve har mange også ved valg af applikator deres personlige favorit. Mange øjenbrynsgeler påføres med en lille rund børste, der som regel er en smule mindre end børsten på en mascara til øjenvipperne. Derfor kaldes øjenbrynsgel også tit for øjenbrynsmascara. Hvis ikke du ligefrem har øjenbryn, der har det med at stritte lidt, kan du som regel nøjes med en rund børste. Hvis øjenbrynene har tendens til at være ukontrollerede, skal øjenbrynsgelen påføres med en mere kraftfuld applikator. Her anbefaler vi en flad børste, som du kan udøve langt større tryk med.

Farvet øjenbrynsgel: Sådan vælger du den rigtige farve

Øjenbrynsgelen bør altid være lidt mørkere end din hårfarve. Det giver en spændende kontrast og sætter dine bryn i scene. Det er vigtigt, at du ikke påfører for meget gel pr. gang. Vær forsigtig med at trykke for hårdt, så øjenbrynsgelen ikke tværes ud på huden. Du får mere volumen, hvis du børster de små hår nedenfra og op. I stedet for at påføre store mængder på én gang, anbefaler vi, at du påfører en mindre mængde ad flere omgange, ligesom når du maler dine øjenvipper.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube