The Balm

7
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

The Balm: Førsteklasses produkter til en enkel beauty-rutine

Kosmetikbrandet The Balm blev grundlagt i 2004 af Marissa Shipman i USA. Tanken bag de kosmetiske produkter er, at det skal gå hurtigt på badeværelset om morgenen, og at der ofte ikke er meget tid til at gøre sig klar og lægge makeup. The Balms skønhedsprodukter er designet til at hjælpe dig med at lægge makeup og føle dig smuk på få minutter.

Stifteren af The Balm har ikke haft mulighed for at samle erfaringer i store kosmetikfirmaer, da hendes jobansøgninger altid blev afvist. Hun besluttede derfor at starte for sig selv, eksperimenterede på baggrund af bøger og hyrede en kemiker. Da hendes forretningsplan og hendes webside var oppe at køre, startede hun sin business og ekspanderede til 46 lande.

Hvad er filosofien bag The Balm?

The Balm Cosmetics er let at anvende, let at påføre og kan integreres perfekt i en morgenrutine. De skaber et frisk og naturligt look, så du føler dig veltilpas i din hud. "Skøn på 5 minutter" er mottoet bag mærket og alle produkter bliver udviklet i overensstemmelse med dette.

Hvilke produkter fås hos The Balm?

Målgruppen for stifteren fra San Francisco er makeup-fans i alle aldre, som rigtig gerne vil have støtte til deres morgenrutine. Pop-art designs og retro-looket på emballagen gør produkterne fra The Balm til absolutte musthaves. Der er også et bredt udvalg af farver og produkter, så der er noget for enhver smag.

Hvad er de særlige egenskaber ved The Balm-produkter?

Selvom mærket understreger, at produkterne er lette at bruge, er produktionen og kvaliteten af The Balm makeup alt andet end simpel. Formuleringer af høj kvalitet skaber højpigmenterede øjenskygger med en silkeblød tekstur, cremede blush-nuancer og læbestifter med lang holdbarhed.

Med disse produkter har du det godt hele dagen. For produkterne er ikke kun velegnede til en hurtig makeup om morgenen - de kan også bruges til en udførlig aftenmakeup. Derudover fremstilles makeup fra The Balm på en miljøvenlig måde: Det indeholder ingen parabener, og der er ikke blevet gjort brug af dyreforsøg.

Produktnavnene er også sjove og ofte flertydige, som for eksempel "Mr. Write (now)" som produktnavn for en eyeliner eller "BahamaMama" for en bronzer eller "The Balm and the Beautiful" for øjenskyggepaletten. Der findes også 3-i-1-produkter, så du kan spare plads og få tre produkter, der supplerer hinanden perfekt, med kun ét køb.

Hvor kan du købe The Balm billigt?

Du kan købte produkterne fra The Balm billigt i vores onlineshop hos parfumdreams. Udvalget er stort og omfatter alt fra øjenskyggepaletter til læbestift-sæt, lipgloss, highlighter-. bronzer- og blush-sæt.