Clinique

1970
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Clinique: Hudpleje udviklet af hudlæger, for naturlig skønhed

Mærket Clinique står for førsteklasses kosmetik, der ikke bruger parfume eller andre allergifremkaldende stoffer. Clinique blev grundlagt i 1968 i et samarbejde med dermatologen dr. Norman Orentreich. Hensigten var at udvikle en allergitestet ansigtspleje, som kunne bruges af personer i alle aldersgrupper. Stadig i dag samarbejder Clinique med dermatologer, læger og forskere for at forbedre mærkets egne produkter.

Clinique er pioneren inden for allergitestede og i samarbejde med hudlæger udviklede kosmetikprodukter. I 1968 blev den første Clinique-kosmetik solgt i det store varehus Saks Fifth Avenue i New York og var straks en succes.

Lige siden starter har mærket samarbejdet med Estée Lauder, der dengang allerede var et etableret kosmetikmærke. Estée Lauder blev grundlagt i 1946 i New York. Estées svigerdatter, Evelyn Lauder, blev gennem en artikel i Vogue opmærksom på Clinique, og hun sørgede for, at de to mærker gik sammen. Stadig i dag er Clinique en del af Lauder-imperiet, der også omfatter andre verdenskendte mærker.

Kosmetik fra Clinique: Sortimentet omfatter disse produkter

Clinique har en omfattende vifte af produkter til ansigt og krop. Mærket begyndte med kosmetik til kvinder, men i dag er der også produkter til mænd. Selvfølgelig er også disse produkter udviklet på et videnskabeligt grundlag og overholder strenge kvalitetskriterier.

Udvalget af Clinique-kosmetik til kvinder er større end det til mænd. Men også mænd finder blandt de mange lotioner, peelings og serummer bestemt det helt rigtige produkt, der ikke fremkalder irritation og ikke indeholder kunstige parfumer.

Hvad står mærket Clinique for?

Clinique står for kosmetik, der tåles af næsten alle, og der ikke bruger dyreforsøg. Produkterne testes omhyggeligt på mennesker, og hvis der er en negativ reaktion, sendes produktet tilbage til laboratoriet og forbedres. På den måde sikrer Cliniqe, at kosmetikken ikke udløser allergiske reaktioner og tåles af alle.

På grund af sit samarbejde med dermatologer og forskere står

Clinique for tillid og pålidelighed, når det gælder hudpleje. Plejende planteekstrakter og nærende enzymer giver huden, hvad den har brug for for at være strålende flot. Med Clinique kan du fremhæve din naturlige skønhed og pleje huden effektivt.

Særligt kendt er Clinique for sin 3-fasede systempleje. Med kun tre plejeprodukter kan du få en komplet daglig skønhedsrutine, der består af tre trin:

  • Rense: Med en cleanser fjernes smuds fra huden.
  • Klargøre: Med en klargørende lotion fjernes overskydende hudceller.
  • Tilføre fugt: Afhængigt af behovet tilføres huden fugt med en righoldig creme eller en let gel.

Alle produkter til denne 3-trinspleje finder du hos Clinique – og desuden meget mere. Du får kosmetik, der er udviklet på medicinsk basis, der er velegnet til alle hudtyper og der indeholder førsteklasses ingredienser.

Køb kosmetik fra Clinique hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du købe kosmetikprodukter fra Clinique, der er perfekt afstemt efter hinanden. Dekorativ kosmetik, hudrens eller hudpleje – ingen Clinique-produkter indeholder allergifremkaldende stoffer eller duftstoffer. Du får en førsteklasses plejeserie til din daglige skønhedsrutine. Til gode priser og leveret hjem til dig selv.