Neglepleje

121 Vare
110
5/5 baseret på alle bedømmelser

Neglepleje: Sådan plejer du dine negle

Regelmæssig neglepleje er alfa og omega for flotte hænder. Med de rigtige produkter ved hånden er det let at lave en perfekt hjemmemanicure. Her er det vigtigt at være opmærksom på kvalitet og hygiejne. Desuden bør dine negleplejeprodukter passe til dine hænders behov. Her får du et overblik over eventuelle udfordringer ved din manicure:

  • Tørre negle og neglebånd: Her er svaret store mængder fugtighed og fedt. Hold neglene så korte som muligt og undgå overdreven brug af neglelak og -hærder, fordi de udtørrer neglene endnu mere.
  • Bløde negle: Du bør regelmæssig behandle dem med en godneglehærder. Sørg for tilstrækkeligt med næringsstoffer og den rigtige neglepleje.
  • Knækkede negle: Negleolier & -plejestifter giver neglene vitaminer og mineraler. Fine neglefile forebygger flækkede negle.
  • Tynde fingernegle: Også her er svaret desværre – hold neglene korte. Negleklippere og -tænger er det bedste værktøj til din manicure. En negleolie kan opbygge dine negle.

Mange kvinder har problemer med flossede eller knækkede fingernegle. Du er altså ikke alene. Hvis du vænner dig til en regelmæssig negleplejerutine, er du godt på vej til kraftige og sunde negle. Hos parfumdreams finder du alt det, du har brug for.

Neglepleje trin for trin

Du bør starte med at give dine negle et bad. Bland et par dråber æterisk kokos-, mandel- eller jojobaolie med vand og lidt mælk. Bad nu dine fingre i denne blanding i 10 minutter, og nyd din neglepleje. Tør derefter hver negl forsigtigt med en blød klud.

Rækkefølgen af negleplejeprodukterne er vigtig, så manicuren også på længere sigt giver dig de ønskede resultater. Først skal du bruge neglehudsfjerneren. Det er en praktisk stift, der sørger for, at det usynlige neglebånd fjernes fra hele neglen. Klip og fil derefter dine negle i den ønskede facon. Neglesakse og glasfile er et godt valg, også hvis du har følsomme negle.

I det næste trin påfører du en plejende negleolie. Derefter forkæler du huden rundt om neglene med en lækker creme, der indeholder rigelige mængder fugtighed. Glem ikke at smøre negleroden. Det er det område, hvor neglen vokser ud af huden. Så snart cremen er trukket ind i huden, kan du påføre en plejende lak eller en neglehærder. Du kan betragte den ugentlige neglepleje som kostbar tid til dig selv, som du endda afsætter tid af i kalenderen.

Her er, hvad du desuden kan gøre for at pleje dine negle

Undgå kontakt med rengøringsmidler og skarpe rensemidler. Også selv om du ved første øjekast ikke bemærker negative følger, så ødelægges dine negle på lang sigt. Brug handsker i forbindelse med rengøring, det er en god investering i din neglepleje.

Skønhed kommer indefra. Det gør sig også gældende for dine fingernegle. Negleplejeprodukter har nemlig kun en overfladisk effekt, mens sund kost i høj grad bidrager til et flot resultat. Hvis dine problemer ikke forsvinder selv efter regelmæssig manicure, kan de skyldes vitamin- eller mineralmangel.

Køb negleplejeprodukter hos parfumdreams

Negleklipper, plejestift eller neglelak i alle farver: Vi har alt til din og til trendy looks. Køb basisprodukter og nyheder til din neglepleje, og glæd dig til at få kraftige, flotte negle!