Bronzer

82 Vare
560
5/5 baseret på alle bedømmelser

Bronzere – som kysset af solen

Den lette sommerbrune farve fra ferien holder ikke for evigt. Men nu kan du få en sommerbrun hud fra tuben eller bøtten. En bronzer fremtryller et naturligt udseende med en frisk glød uden samtidig at virke for kunstig. Og du markerer ydermere konturerne i dit ansigt. Bronzere fås i forskellige varianter:

  • Bronzing Powder: også kaldet bronzerpudder. Fås i presset eller løs form i praktiske, små dåser, og kommes på med en skrå pensel.
  • Bronzer-creme: Den cremede konsistens er bedst at fordele med en pensel med stor overflade.
  • Bronzer-stick: Den cremede variant som en praktisk stick, som kommes direkte på huden og blendes med en pensel eller lille svamp.

Fælles for alle varianter er, at de kun fås i mørke, jordagtige farver. Det giver kinderne en klassisk sommerglød, som ser ud som en naturlig, solbrun farve. For at dette look skal lykkes, bør bronzer-pudderet maks. være to nuancere lysere end din egen hudfarve. Du tester det bedst på undersiden af armen.

Hvilken bronzer til hvilken hud?

Det er altafgørende at vælge det rigtige produkt, hvis du vil have sommerlige kinder med en strålende glød. Ved tør hud skal du bruge en bronzer-creme på dåse eller som stick. Den tilfører fugt og er supernem at påføre. Også bronzere med skinnende partikler kan bruges på tør hud, men skal bruges på diskret vis.

På fedtet hud eller blandingshus behøver du heller ikke give afkald på en sommerlig glød. Brug en bronzerpudder med en matterende effekt. Det mildner uønsket glans, og den lette tekstur gør ikke huden tung. Men her er det vigtigt med en god base med pleje, primer og foundation, så bronzeren ikke bliver skjoldet.

Korrekt brug af bronzer-creme og bronzer-sticks

Som udgangspunkt opnår du to effekter med en bronzer: Enten en solkysset hud som frisk hjemkommet fra ferien eller et nænsomt modelleret ansigt. I begge tilfælde starter du med din sædvanlige makeup-rutine, før du bruger en bronzer-stick. Om du hellere vil arbejde med en pensel eller en lille svamp, er op til dig.

Hvis du vil have et sommerligt look kommer du creme-bronzeren på din pande, dine kinder og hagen. Derefter blender du det grundigt. Således fremhæver du præcist de steder, som ellers også ville have fået en let, solbrun farve. Hvis du vil bruge bronzeren til at markere konturerne, skal du tage hensyn til din ansigtsform. Kompakt eller løst bronzerpudder anvendes stort set på samme måde.

Find bronzerpudder hos parfumdreams

Pudder, creme eller stick: Hvis du også vil have en let, sommerbrun farve på dine kinder om vinteren, må en bronzer ikke mangle i din daglige sminkerutine. Produkter af god kvalitet er supernemme at blende og smelter sammen med huden til et naturligt look. De fremtryller en strålende teint, så du selvsikkert klarer alle udfordringer.