Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Curlere til vidunderlige bølger og mere fylde

Med curlere i forskellige størrelser og former forvandler du glat hår i en håndevending i fantastiske krøller. Papilotter af skum med en trådkerne er et skånsomt alternativ til at lave krøller i stedet for at bruge et Varme curlere, som efter en kort opvarmningsfase afgiver en ensartet varme til håret for at skabe varige krøller, får frisuren til at holde bedre.

Bestil forskellige slags curlere hos parfumdreams

Curlere er nemme at bruge og giver på kort tid mere fylde tæt på hovedbunden eller overdådige bølger i længderne. Forudsætning for det er, at du vælger det rette curlere og er opmærksom på teknikken, når du ruller håret op på dem. I forbindelse med valget er hårets længde og struktur afgørende. Hos parfumdreams kan du finde et bredt udvalg af curlere, som er egnet til forskellige formål:

  • Curlere med pigge: Curlere med pigge er egnet til fint, mellemlangt hår, fordi de kan give det mere facon og fylde. Med deres særlige overfladestruktur sidder de godt fast i håret uden at glide ud. Til masser af proptrækkerkrøller egner sig curlere med en lille diameter. Med større varianter får du lette bølger. Til brug ruller du curlerne i håret, der lidt vådt. Derefter føntørrer du håret eller lader det lufttørre. Lad det køle godt af, tag curlerne ud og fikser krøllerne med spray.
  • Papilotter: De lange, tynde skumcurlere har en bøjelig tråd indeni, dermed er de nemme at bruge. De er skånsomme mod håret og så bløde, at du endda kan sove med dem. Med curlerne forvandler du glatte hårtotter til definerede krøller. Dertil kommer du lidt mousse i det fugtige hår og vikler håret om curlerne. Jo smallere hårtotterne er, jo smallere bliver krøllerne. Så tager du fat i begge ender af curleren og ruller håret op på den hele vejen op. Ved hårbunden bukker du den fast om. Når håret er helt tørt, kan du fjerne curlerne.
  • Fløjlscurlere: Metalcurlerne med fløjl var allerede moderne i 1950'erne og har fået en revival i de seneste år. Det skyldes især den ukomplicerede håndtering. Kom mousse i det håndklædetørre hår, lav brede hårtotter og rul dem op fra spidserne. Sæt dem fast med en hårnål og føntør håret derefter forsigtigt eller lad det lufttørre. Fjern curlerne forsigtigt, når håret er kølet af, og fikser håret med hårspray. Overfladen med fløjl skåner håret, fordi den ikke gør strukturen ru. Desuden er curlerne nemmere at tage ud en curlere med pigge. Det er især en fordel ved meget langt hår.

For at opnå et særligt smukt look kan du også bruge curlere i forskellige størrelser. Således giver du din frisure fylde men også et defineret udseende.

Bølger uden varme med curlere

Selvom der er et glattejern og et krøllejern på næsten alle badeværelser, bliver frisurer uden varme mere og mere populære. Det skyldes, at de er meget mere skånsomme mod håret og ikke skader strukturen. Med lidt øvelse og tålmodig kan alle også skabe fantastiske frisurer med curlere helt uden skadelig varme.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube