KMS Hårprodukter

69
5/5 baseret på alle bedømmelser

KMS: Produkter til alle hårtyper

I 1976 etablerede Gary Smith, Dick Kornfield og Jamey Mazzotta mærket KMS i Redding, Californien. Som biokemiker var det Mazzottas passion at skabe innovative blandinger af førsteklasses ingredienser. Han undersøgte deres særlige effekt på håret under mikroskop og havde allerede fra starten en fremtidsorienteret åbenhed om, hvor effektiv KMS-hårplejen er. Brandet, som dengang stadig var ung, udviklede sig hurtigt til en pioner inden for hårplejen, der med sine effektive produkter henvendte sig til både mænd og kvinder.

KMS-produkter med den gennemprøvede TRIfinity-teknologi

KMS har et stort udvalg af shampoos, pleje- og stylingprodukter, der kan kombineres på mange måder. Det skyldes den såkaldte TRIfinity-teknologi, der får det bedste frem i enhver frisure. Det innovative 3-trinssystem baserer på et af KMS udviklet system og omfatter:

  • START-produkter med AHA-structure-complex, der forbedrer hårets struktur og er egnet som forberedelse til selve stylingen.
  • STYLE-produkter med innovative shaping-blends, der opfylder særlige krav til styling af hår med forskellig struktur.
  • FINISH-produkter med flexible-sealing-compounds, der forlænger stylingeffekten, beskytter mod fugtighed og gør looket holdbart i op til tre dage.

KMS-produkter er inspireret af moderne stylings, som producenterne ser rundt om i verden, enten på catwalken eller på gaden. Den nemme opdeling i START, STYLE og FINISH gør det let at vælge det helt rigtige produkt. De indeholder førsteklasses ingredienser, der er afstemt efter hinanden, og de giver et flot resultat og gør frisuren perfekt.

KMS-hårpleje til forskellige behov

KMS er den perfekte partner til flot, velplejet hår. De innovative, meget effektive KMS-produkter egner sig til de mange forskellige behov, dit hår måtte have. Skæl, spaltede spidser, kruset hår, tørre spidser ved langt hår, slappe krøller – hårspecialisten har en løsning på næsten hvert hårproblem. Shampoo, conditioner og stylingprodukter med moderne indholdsstoffer til alle, der stiller høje krav.

Mange produkter fra KMS som tørshampoo, modellerende pasta eller leave-in conditioner har været i sortimentet i mange år. Dertil kommer trendprodukter som trendy farvesprays, der giver dig lige præcis den hårfarve, du har lyst til, eller en fast shampoo uden plastemballage. Særligt populære serier:

  • KMS Addvolume: Denne produktserie er perfekt afstemt efter tyndt hår. Samspillet mellem de enkelte produkter giver håret større fylde, og det er et godt udgangspunkt for at få en frisure, der holder.
  • KMS Colorvitality: Farvet hår har helt særlige behov. KMS hjælper dig, så farven holder sin strålende glans i lang tid. Produktserien har også produkter til bleget hår, der får farven til at stråle.
  • KMS Hairplay: I denne serie finder du produkter som hårgeler, -pastaer og -sprayer, der giver frisuren holdbarhed uden at håret bliver tynget. Teksturerne er så lette, at håret føles naturligt og alligevel beholder sin facon hele dagen.

Mange produktserier fås også som gavesæt med KMS-hårpleje. De er velegnede til at rense, pleje og style håret. De omfatter Shampoo, leave-in conditioner og hårspray. Produkterne er perfekt afstemt efter hinanden. I den stilfulde kosmetiktaske er de velegnede til at tage med på rejsen, til at lære produkterne at kende eller som en værtindegave.

Køb KMS-produkter til fordelagtige priser hos parfumdreams

KMS’ professionelle rense-, pleje- og stylingprodukter får dine drømme om flot og sundt hår til at gå i opfyldelse. Hos parfumdreams kan du vælge fra en bred palet af KMS-hårpleje til alle hårtyper og alle hårproblemer. De forbedrer hårstrukturen, får håret i form og giver din frisure den sidste finish.