COLOR WOW

6
4/5 baseret på alle bedømmelser

Color WOW – den særlige plejeserie til farvet hår

Color WOW sætter farvet hår og dets særlige behov i centrum. Produktudvalget er stort og omfatter alt fra shampoo til stylingprodukter. Produkterne udvikles af den ambitiøse grundlægger og hendes engagerede team af eksperter.

Color WOW-hårprodukter – et mærke med en mission

Color Wow blev etableret af Gail Federici. Hun blev inspireret af sin 25 år lange erfaring i branchen og ville udvikle en hårplejeserie, der tager udgangspunkt i farvet hår. Der skulle være særlig fokus på bevaring af farvens glans samt beskyttelse, styrkelse og tilstrækkelig tilførsel af næringsstoffer til håret.

WOW-hårplejen videreudvikles løbende. Virksomheden samarbejder med fagpersoner fra diverse områder for løbende at forbedre kundetilfredsheden.

Color WOW-hårpleje – hvad farvet hår har brug for

Kemisk hårfarvning belaster håret, det yderste hårlag skades, og der er risiko for spaltede spidser, og at håret knækker. Color WOW-hårplejen trænger dybt ind i håret og forsyner det med næringsstoffer, så det får en flot glans. Det lette hårpudder fra Color Wow indeholder ikke mineralske olier og dækker udgroninger. Du kan vælge mellem syv farver, der giver dig et naturligt look og også dækker gråt hår.

Mange forskellige hårplejeprodukter til farvet hår

Den righoldige WOW-hårpleje bevarer farveglansen og giver fugtighed. Varianten F-N er egnet til fint til normalt hår, mens N-T er egnet til normalt til tykt hår. Color WOW tilbyder hele tre leave-in-kurer. Bionic tonics særlige formel aktiveres ved varme og reparerer skadede hårstrukturer ved hjælp af proteiner og vegetabilske indholdsstoffer.

Color WOW Dream Filter udfolder sin virkning inden hårvask ved at den binder mineraler fra hårdt eller klorholdigt vand. Det bevirker, at hårfarven stråler endnu mere.

Color WOW Supernatural Spray giver farvet hår større smidighed og glans. Den fjerlette spray giver intensiv fugtighed uden at tynge håret. Shampooerne fra Color WOW er uden silikone og sulfater. Alle produkter fra Color WOW er ikke kun egnet til naturligt hår, men også til extensions.

Color WOW – pleje og holdbarhed helt uden alkohol

Stylingprodukterne fra Color WOW er baseret på milde ingredienser og indeholder ikke alkohol. Dream Coat Spray beskytter normalt og krøllet hår og afkorter tørretiden med føntørrer, og One Minute Transformations Cream får styr på genstridigt og kruset hår og giver et look, som havde du netop føntørret dit hår! Speed Blow Dry Spray afkorter tørretiden med føntørrer og beskytter dermed håret mod for meget varme. Med Pop & Lock Shellac Serum får du ekstra glans i håret. Serummet omslutter håret og både plejer det og giver det ekstra glans! Holder du af stor volumen? Det er intet problem, for med Liftspray fra Color WOW kan du give dit hår større volumen ved hårrødderne, uden at håret klistrer sammen.

Køb Color WOW-produkter hos parfumdreams

Alt, hvad farvet hår har brug for, får du med Color WOW-hårprodukter. De får ikke kun håret til at stråle, men gør det dejligt smidigt. Se Color WOW-serien hos parfumdreams, køb til favorable priser, og få dine produkter leveret hjem til dig selv – direkte og hurtigt!