Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Plejesæt mænd

12 Vare

Plejesæt til mænd: Produkter til særlige behov

Da mandens hud har andre behov end kvindens, indeholder plejesæt til mænd som regel også helt andre produkter. Da skæg og barbering jo spiller en stor rolle i forbindelse med ansigtspleje hos mænd bør plejeprodukterne være tilpasset dette særlige behov.

Mænds hud er også op til 20% tykkere end kvindernes og indeholder mere collagen, hvilket holder den spændstig i længere tid og giver bedre beskyttelse mod kulde eller vand. Til gengæld producerer talgkirtlerne hos mænd mere talg, hvorfor mænd hyppigere end kvinder lider af bumser og tilstoppede porer.

Plejesæt til mænd kan du selv sammensætte, eller du kan købe sæt, som allerede er pakket – det afgørende er, at sættet indeholder alle de produkter, som du har brug for.

Plejesæt til mænd: Hvad skal sættet indeholde?

Et ansigtsplejesæt til mænd skal indeholde nogle basisprodukter. Sættet kan suppleres med produkter til særlige behov – alt efter hudtype og skæg- eller barberingsrutine.

  • Ansigtscreme: Hvad der lyder så banalt, har mange mænd endnu ikke implementeret i deres rutine. Også mandehud har brug for regelmæssig fugt, så den ikke udtørrer. En ansigtscreme plejer, tilfører fugt og bevarer hudens beskyttende barriere. I et plejesæt til mænd er den et absolut must.
  • Ansigtsrens: En god vaskegel kan bruges dagligt, den fjerner snavs og overskydende talg og renser porerne. Den forebygger bumser og bekæmper urenheder.
  • Ansigtspeeling: En ansigtspeeling bør være en fast bestanddel i et ansigtsplejesæt til mænd til fjernelse af døde hudceller og talg. Den virker mod bumser og er især vigtig til mænd med skæg, så huden under skægget også er velplejet, ikke klør eller bliver rød.
  • Solbeskyttelse: Mænds hud har brug for solcreme for effektivt at undgå rynker og synlige hudskader.
  • Ansigtsserum: Serummer kan forsyne angrebet mandehud med værdifulde næringsstoffer, som får huden til at synes renere og får porerne til at virke mindre.
  • Aftershave balsam & -lotion: Barberskum og en balsam til huden efter barberingen er yderligere produkter, som mange mænd bruger regelmæssigt. For hver gang huden barberes fjerner man også det yderste lag hud, hvilket fører til irriteret, tør hud og i værste fald også kan give en smule betændelse. Der findes færdigpakkede plejesæt til mænd, som specielt er beregnet til at forkæle den irriterede hud efter barberingen.
  • Skægpleje: Det er ikke alle mænd, der har skæg, men især langt skæg kræver en omfattende pleje. Plejesæt til mænd med fokus på skægpleje indeholder i reglen en skægshampoo, skægolie, skægbalsam samt en ansigtspeeling.

Køb plejesæt til mænd efter hudtype

Plejesæt til mænd bør være tilpasset hudtypen. Mens nogle lider af tør hud, som føles stram og skæller, kæmper andre med en stor talgproduktion og bumser. Ved sart hud er det vigtigt at vælge plejeprodukterne, helst uden duftstoffer.

Ingen pleje er ikke en mulighed

Mange mænd nøjes med vand og sæbe og bruger i bedste fald en aftershave efter barberingen. Men mandehud er ligesom kvindehud udsat for ydre påvirkninger og har på samme måde gavn af en effektiv pleje. Derfor kan cremer og en god plejerutine hjælpe med at få huden til at stråle, bevare sin spændstighed samt undgå rynker og hudskader som følge af UV-strålerne.

Hos parfumdreams finder mænd et stort udvalg af plejesæt til mænd – og også kvinder vil kunne finde noget, hvis de er på udkig efter en gave til deres far, bror, mand eller ven.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube