Makeup børster sæt

33 Vare
4
5/5 baseret på alle bedømmelser

Makeupbørstesæt for en perfekt makeup

Et børstesæt er perfekt til at påføre makeup af enhver type. Den rigtige børste til den pågældende funktion gør det muligt at bruge mindre mængder foundation, øjenskygge og blush og at blende det til et flot resultat. Desuden kan et børstesæt i høj kvalitet let vaskes, og det tørrer hurtigt.

Det særlige ved børstesæt

Udvalget af børstesæt til makeup er kæmpestort. Det er selvfølgelig vigtigt, at sættet indeholder mange af den type pensler, som du senere rent faktisk bruger. Desuden findes der særlige sæt, der sætter fokus på et særligt område – for eksempel findes der sæt til øjnene eller til din teint. På grund af deres store udvalg er børstesæt, også kendt som penselsæt, særligt velegnede til dig, som er helt ny i makeupuniverset. De indeholder mange forskellige pensler, og der er god sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Børstesæt til makeup: Hvilken børste til hvilken makeup?

Børsten til din foundation i børstesættet bør være bred, flad og have en blid runding. Så kan makeuppen blendes uden at der dannes kanter. Hvis det skal gøres helt rigtigt, fordeles foundationen først let med fingrene og duppes derefter omhyggeligt med penslen. Undgå cirkulære bevægelser, det medfører striber. Til rouge og blush er en såkaldt konturpensel ideel, for den er lidt skrå. Det gør den perfekt til at blende produktet med din naturlige hudtone. Makeuppen virker særlig harmonisk, hvis du fremhæver dine kindben, håransatsen og kindkanten med din blush. Hvis du ønsker, at din næse skal virke smallere, påfør lidt blush i en mørkere nuance på begge sider langs næseryggen. En viftepensel eller en stor rund pensel er perfekt til pudder.

Til læberne kan du vælge en smal pensel, der er god til at indarbejde læbestiften og som også kan bruges til konturerne. Til øjenskygge findes der mindre pensler i forskellige former. Med en skrå pensel kan du lettere blende øjenskyggen. Et børstesæt til øjenskygge kan betale sig, hvis du bruger en separat børste for hver farve. Penslen til eyelineren bør være megafin og spids i den ene side. Når du skal vælge det helt rigtige børstesæt til din makeup , er det ikke kun vigtigt, at det indeholder de rigtige børster. Sættet skal være udformet sådan, at det er sjovt at bruge. En beholder eller et stativ sikrer, at dit grej er pænt og overskueligt placeret.

Penselsæt med børster af dyrehår eller af syntetiske materialer?

Ved valg af børstesæt til makeup skal du med hensyn til penslernes børster gøre dig nogle grundlæggende tanker: Dyrehår eller syntetiske materialer? En pensel med ægte hår betragtes af mange professionelle makeupartister som det perfekte redskab ved pudderformet makeup. Men der findes også andre meninger. Ægte hår kan ikke fastgøres på skaftet så tæt som syntetisk hår, og derfor kan det ikke optage så meget af produktet. Syntetiske børster i børste-/penselsæt derimod udnytter ikke dyr, og egenskaberne ved påføring er de samme. parfumdreams tilbyder et kæmpestort sortiment af makeupbørstesæt til ethvert behov og ethvert budget.